. Ma Andrea napja van.
250 millió az Andrássy úton leégett házra
2014-07-24 19:39:00
250 millió az Andrássy úton leégett házra

250 millió az Andrássy úton leégett házra

A terézvárosi önkormányzat ad pénzt arra, hogy elhárítsák az életveszélyt a múlt kedden kigyulladt épületben – tájékoztatott a testület. A lakókat is tájékoztatták a várható intézkedésekről.

 

A VI. kerületi képviselők megszavazták, hogy átcsoportosítanak 250 millió forintot az általános tartalékból a tűzesettel összefüggő életveszély-elhárításra. Noha nem önkormányzati tulajdonról van szó, a társasház anyagi helyzetére való tekintettel döntöttek így. További harmincmillió forint sorsáról dönthet a kerület polgármestere, ebből a lakók szállásgondjainak megoldására és a szakértői véleményekre költenek.

 

Az önkormányzat kormányzati segítséget is kér. Az életveszély-elhárítással kapcsolatos munkákra pályázatot írnak ki és a tetőszerkezet elkészítésére is koncepciótervet rendelnek.

A vártnál gyorsabban elkészültek a külső életveszély-elhárítási munkák, ezért csütörtöktől az Andrássy út lezárt részét is megnyithatják a forgalom előtt. A jövő hét végére a Szív utca és a Felsőerdősor utca is járható lehet, a Felsőerdősorban a parkolósáv és a járda marad csak lezárva.

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>