. Ma Emma napja van.
A budapesti gyógyfürdők szakszervezete nem szolidáris
2015-04-07 20:05:16
A budapesti gyógyfürdők szakszervezete nem szolidáris

A budapesti gyógyfürdők szakszervezete nem szolidáris

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) szakszervezete nem vesz részt a fővárosi közműcégek érdekképviseleteinek megmozdulásában - tájékoztatta a BGYH munkahelyi szakszervezete az MTI-t. A szakszervezet közleménye szerint tévesen szerepelt a HVDSZ 2000 és a Magyar Szakszervezeti Szövetség csütörtöki sajtótájékoztatójának anyagában, hogy a BGYH részt venne a bértárgyalásokkal kapcsolatos megmozdulásban.

 

Az érdekképviselet arról is tájékoztatott, hogy a BGYH-nál az idei bértárgyalások még tavaly lezajlottak, a bérfejlesztések teljesültek. Az MTI csütörtökön számolt be arról, hogy demonstrációsorozatba kezdenek a fővárosi közművállalatok szakszervezetei április 13-a után, ha addig nem sikerül megállapodni a béremelésben a tulajdonos Fővárosi Önkormányzattal.

 

 

(fotónk illusztráció)

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>