. Ma Hella napja van.
A fideszes Menczer Erzsébetnek eljárt a keze
2014-03-22 18:10:29
A fideszes Menczer Erzsébetnek eljárt a keze

A fideszes Menczer Erzsébetnek eljárt a keze

A DK feljelenti az aktivistát megütő fideszes Menczer Erzsébetet - adta hírül a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéki párt Sajtóirodája szombaton. 


A szombati óbudai kitelepülésen nem messze állt egymástól a Demokratikus Koalíció és a Fidesz standja. Egy fiatal DK-s aktivista egy arra kijelölt helyre Kövér László korábbi panelprolizó megjegyzését bemutató plakátot szeretett volna kiragasztani. Menczer Erzsébet fideszes országgyűlési képviselő odament hozzá és szóváltásba keveredett az aktivistával - közölte a DK Sajtóirodája szombaton.


A közlemény szerint a vita során előkerült az a téma is, hogy Menczer a saját rokonának utaltatott ki szociális lakást a kerületben. Végül a fideszes képviselőjelölt megütötte a DK-s aktivistát. Ezután kihívta a rendőrséget, majd őket meg nem várva elhagyta a helyszínt.

A sértett és a tanúk jelenleg a rendőrségen tartózkodnak és feljelentést tesznek Menczer Erzsébet ellen garázdaságért és könnyű testi sértésért - írja a párt közleménye. 

További híreink
Sándor Mária Londonban boldogulna
Nem szeretne idén politizálni, inkább dolgozna a fekete ruhás nővér. Sándor Mária minderről Londonban beszélt, ahol kiderült: hamarosan munkája is lesz.
2017-02-23 12:26:08, Hírek, Fókuszban Bővebben
Igazgatósági helyet kapott a ménesbirtoknál Rákay Philip
Még Rákay Philip-nek is jutott hely a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság új igazgatóságában.
2017-02-02 17:00:54, Hírek, Fókuszban Bővebben
A Legfőbb Ügyészség szerint minden OLAF-ajánlás után vizsgálat indult
Az ügyészség közleménye szerint a szervezet minden olyan esetben nyomozást rendelt el, amikor hozzájuk az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) igazságügyi ajánlással ford...
2017-01-30 13:15:29, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére