. Ma Emma napja van.
A fideszes Menczer Erzsébetnek eljárt a keze
2014-03-22 18:10:29
A fideszes Menczer Erzsébetnek eljárt a keze

A fideszes Menczer Erzsébetnek eljárt a keze

A DK feljelenti az aktivistát megütő fideszes Menczer Erzsébetet - adta hírül a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéki párt Sajtóirodája szombaton. 


A szombati óbudai kitelepülésen nem messze állt egymástól a Demokratikus Koalíció és a Fidesz standja. Egy fiatal DK-s aktivista egy arra kijelölt helyre Kövér László korábbi panelprolizó megjegyzését bemutató plakátot szeretett volna kiragasztani. Menczer Erzsébet fideszes országgyűlési képviselő odament hozzá és szóváltásba keveredett az aktivistával - közölte a DK Sajtóirodája szombaton.


A közlemény szerint a vita során előkerült az a téma is, hogy Menczer a saját rokonának utaltatott ki szociális lakást a kerületben. Végül a fideszes képviselőjelölt megütötte a DK-s aktivistát. Ezután kihívta a rendőrséget, majd őket meg nem várva elhagyta a helyszínt.

A sértett és a tanúk jelenleg a rendőrségen tartózkodnak és feljelentést tesznek Menczer Erzsébet ellen garázdaságért és könnyű testi sértésért - írja a párt közleménye. 

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>