. Ma Csongor napja van.
A PSZÁF elnöke lebukott
2013-06-17 11:17:43
A PSZÁF elnöke lebukott

A PSZÁF elnöke lebukott

A box.com-nak köszönhetően nyilvánosságra került a PSZÁF elnökének, dr. Szász Károlynak a levele, melyben arról ír a Kúriának 2013. május 31-én, hogy a jogállami értékekhez képest a bankok érdekei az elsődlegesek, mivel államcsőd várható, ha a devizások győznek a bíróságokon.

 

A PSZÁF elnökének levele szerint ha a deviza alapú hiteleket semmissé nyilvánítják, akkor „bankpánik” és „államcsőd” következhet be Magyarországon, de ha a Kúria elutasítja a hitelkárosultakkal kapcsolatos fogyasztói kereseteket, akkor azzal a „társadalmi együttélés és társadalmi rend biztonságát, fenntartását, fejlődését szolgálná”.

 

 

A Kúria június 25-i döntése vajon mi lesz? Hallgat a PSZÁF elnökére, és öngyilkosságba kergeti az embereket, hajléktalanná tesz családokat, vagy igazságot tesz, melyből kialakulhat egy pánikhangulat, mely államcsődöt generálhat? A levél teljes terjedelmében ITT olvasható.

Utoljára frissítve: 2013-06-17 11:36:45

További híreink
Az orvosi kamara szerint be kellene engedni a médiát a kórházakba
Jobb döntéseket hoznának az emberek az oltásról és a korlátozások betartásáról, ha látnák, mi történik a kórházakban - írta a Magyar Orvosi Kamara.
2021-04-02 19:37:07, Hírek, Fókuszban Bővebben
Idősotthonba költözött a rendszerváltás külügyminisztere, Kovács László
Egy fővárosi idősek otthonában lakik a Blikk információi szerint Kovács László, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) alapító tagja, a Horn-, a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormá...
2021-04-01 22:04:38, Hírek, Fókuszban Bővebben
Orbán megalkotta az Üzbég-Magyar Burgonyakutató Központot
Shavkat Mirziyoyev, Üzbegisztán elnöke, valamint Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke kezdeményezésére létrejött az Üzbég-Magyar Burgonyakutató Központ, tudatta a h...
2021-04-01 22:04:34, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Jobb dolguk nem lévén, a kormánypárti propagandisták nekiestek a fővárosi vezetésnek, hogy hazafiatlan módon n...
Bővebben >>