. Ma Andrea napja van.
A szerencsejáték-piacot átszervezték a haveroknak – véli Varju László
2014-10-08 14:39:54
A szerencsejáték-piacot átszervezték a haveroknak – véli Varju László

A szerencsejáték-piacot átszervezték a haveroknak – véli Varju László

Sokkal többet tudnánk, ha Lázár János anno elmondta volna, mi az oka a nyerőgépek betiltásának, azért titkosították ezt a történetet, mert a szerencsejáték-piacot átszervezték a haveroknak, Andy Vajna és Szima Gábor járt ezzel jól – ezt Varju László mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

 

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője szerint elképesztő, hogy ezek után nekiálltak a sorsjegy értékesítésnek és a lóversenyfogadási lehetőségek biztosításának a kocsmákban. A politikus elmondta: az sem elképzelhetetlen, hogy a későbbiekben a trafikokban is lehet majd ilyen szerencsejátékokat értékesíteni. Hozzátette: önmagában a piac felosztásán túl a dolog lényege, hogy erősítsék a trafiktulajdonosok hálózatát. Az a lényeg, hogy akik nem jutnak el a kaszinókba, el tudják költeni szerencsejátékra a pénzüket, mostanra megszűnt a kormány erkölcsi aggálya, hogy ne erre szórják el a fizetésüket a szegények – magyarázta.

 

 

A trafikpályázatokkal kapcsolatban azt mondta: fontos lenne tudni, hogy a nyertesek milyen módon érték el a sikereket. Varju László szerint az már most kijelenthető, hogy, akik nyertesek voltak, azok az értékelés során 50 pontnál magasabb értéket kaptak, mindegy mit írtak, akik végül vesztesek lettek, ennél alacsonyabb pontszámot kaptak. A DK képviselője kijelentette: ez általánosan így van, ami kérdéseket vet fel, ezért kellene megnézni a pályázati műveket.

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-10-08 14:57:44

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>