. Ma Béla napja van.
Aerobikos kvóták a Világjátékokra
2013-03-22 14:16:24
Aerobikos kvóták a Világjátékokra

Aerobikos kvóták a Világjátékokra

Az aerobikosok is kvótatulajdonosok lettek. A Magyar Torna Szövetség információi szerint a step aerobik, és a sportaerobik-csoport is ott lehet a kolumbiai Világjátékokon.


„Mindkét csoport a kvalifikációs világbajnokságon hetedik lett, így elsőszámú tartalékként harcolta ki az indulási jogot Caliba. A step kategóriában és a sportaerobikosoknál is lehetnek férfi, női és vegyes csapatok is. Az induló kereteket a szakági vezetőség legkésőbb május közepéig ismerteti” – mondta Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára.

 

A nyolcfős step aerobik és az öttagú sportaerobikosokon kívül a következő sportágakban lesz magyar induló a Világjátékokon: siklóernyő, tájfutás, szumó, íjászat, erőemelés, ritmikus gimnasztika, táncsport, maratoni kajak-kenu és búvárúszás.

A Világjátékokon azon a sportágak képviselői lehetnek ott, amelyek nem szerepelnek az olimpia programján. A játékokat mindig a nyári olimpiát követő évben rendezik meg.

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási ...
Bővebben >>