. Ma Emma napja van.
Amikor Vajnának kicsit feljebb áll, Habony nője testtel védi
2014-09-10 17:24:16
Amikor Vajnának kicsit feljebb áll, Habony nője testtel védi

Amikor Vajnának kicsit feljebb áll, Habony nője testtel védi

A Fidesz kommunikációs tréningjein a jelek szerint egy teljes napi csapatépítős coach-ot szánhatnak arra két jakuzzi és három ráksaláta közt a Matolcsy-birtokon, hogy miként legyünk agresszívek, ha a közpénzekről kérdeznek.  Amint ennek újabb tanújelét adta egyre dölyfösebb arcoskodással élve a közéleti színfalak mögötti avagy váratlan kérdésektől lefagyó Andy Vajna – ki ez tulajdonképpen…? -. Az RTL Klub elszántan non-financiális kamikázé-bosszúhadjáratának újabb édes epizódjának lehettünk szem- és fültanúi tegnap este az újabban szokásos megmondós éji híradójukban.

 

A bulvárcsatorna tegnap esti szikár hírműsorában Vajnának szegezte a kérdést, hogy ugyan minek köszönhető, hogy a magyar állam segédletével többek között sikeres kaszinó-koncesszióit külföldi off-shore gyanús cégekbe futtatja.

 

Vajna annyira meghökkent, hogy miét nem az ő sokoldalú és minden szempontból nyitott és tehetséges feleségéről, Vajna Tímeáról kérdezik egy éppen az ő központi szerepét beharangozó szépségkirálynő-választási bulvárműsor sajtótájékoztatóján, hogy legfeljebb köpni, de nyelni nem tudott. Pedig Timi, a felesége érdekelt ebben a szakmában és már többször is részt vett hasonló versenyben. Naná, hogy neki állt feljebb. A kunkori gőgje.

 

 

A riporter egyszerűen megkérdezte (igen: MEGKÉRDEZTE), ha már ott van, hogy mit szól ahhoz a kormánybiztos, hogy 14 off-shore céggel hozták kapcsolatba a nevét. Andy az off-shore-nál kissé szürkébbre váltott szívélyes arckifejezésében s annyit válaszolt arrogánsan és foghegyről nyilatkozatként a magyar közpénzek sorsát is illető kérdésre, hogy: „Örülök, hogy ennyi idejük van”.

Mi is örülünk, hogy Andy Vajnának ennyi dolga van, amitől arra sem képes válaszolni, hogy miért kap több milliárdos adókedvezményt a magyar államtól a saját hasznának biztosításra.

 

A kérdésre, hogy ezt kommentálná-e, annyi volt a bővített mondat, de ezt már félvállról, hogy miért kommentálná? Hülyeség. Valódi magyar kormánybiztoshoz méltó válasz, aki kormányzati pozícióból kap még plusz fizetést közpénzből  az ilyen fennkölt válaszokhoz.

A riporter itt még nem állt le és tovább erőltette, hogy van-e bármi köze ezekhez a cégekhez..? Vajna láthatóan tagadni akarta, de rájött, hogy ez talán kissé erős lenne, direktbe kamerába hazudni és simán leköpte verbálisan az újságírót s rajta keresztül a magyar polgárokat a válaszával: „Nem mindegy..?”

 

 

 

Itt már beleszólt Kaminszki Fanni (magyarul: Kaminsky Fanny) is, aki Vajna programjai mellett a miniszterelnök facebook-oldalát is szerkeszti, valamint a nyugdíjasokkal focizó Habony Árpádtól, Orbán legbensőbb bizalmasától való gyermekét is neveli s tavaly a cégén keresztül a Fidesznek több, mint négy millió forintért adott tanácsot, többek között. Most viszont a riporterrel ingyen közölte, hogy más témában nem adnak tájékoztatást, csak Timike tündérségéről és egyébként is, Andy válaszolt mi a kérdés.

 

Andy Vajna közpénzből is jobban teljesít. Közöd..?

 

(fotó: origo, rtl)

 

 

Utoljára frissítve: 2014-09-10 17:57:46

További híreink
A falpanelek használatának 3 előnye
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többen alkalmaznak a lassan ódivatúvá váló tapéták helyett. Ha pe...
2024-04-11 17:14:57, Hírek, Könnyű Bővebben
Amit 2024-ben az autópálya-használatról tudni kell
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási rutinnal rendelkeznek, érdemes átgondolni, hogy melyik konst...
2024-04-09 17:55:43, Hírek, Könnyű Bővebben
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavaka...
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>