. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Aranyérem a vívó Eb-n
2015-06-09 20:22:44
Aranyérem a vívó Eb-n

Aranyérem a vívó Eb-n

Szilágyinak korábban egyéniben egy harmadik helye volt Eb-n még 2011-ből. Emellett világbajnokságon is állhatott a dobogó harmadik fokán, mégpedig londoni olimpiai győzelmét követően 2013-ban, Budapesten.

 

 

A svájci Eb-n a magyar küldöttség negyedik érmét szerezte. Előzőleg bronzot nyert a párbajtőröző Szász Emese és Boczkó Gábor, valamint a tőröző Mohamed Aida.

"Érdekes nap volt. Legyőztem jelentős különbséggel nagyon erős vívókat és megküzdöttem olyanok ellen, akikkel szemben nem kellett volna" - kezdte értékelését a magyar szövetség honlapjának. "Legtöbbre talán a Jakimenko elleni elődöntőbeli sikeremet értékelem, őt fantasztikus vívónak tartom, ráadásul negatív a vele szembeni mérlegem. A döntőben hat-kilenc után éreztem rá igazán a Hartung elleni távolságra és utána már nem is volt semmi probléma" - emlékezett vissza.

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>