. Ma Ambrus napja van.
Az egyik legnagyobb MMA esemény támogatója Magyarországon a BITmarkets
2023-10-03 09:58:37
Az egyik legnagyobb MMA esemény támogatója Magyarországon a BITmarkets

Az egyik legnagyobb MMA esemény támogatója Magyarországon a BITmarkets

A rendezvény szeptember 30.-án a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban Zalaegerszegen, mely erős támogatást kapott a dinamikus nemzetközi kriptovaluta tőzsde részéről, amely szolgáltatásainak keretén belül számos Európai Uniós piacon biztosítja a kriptovalutákba történő befektetést illetve a velük való kereskedést.

 

“Ahogy a blockchain és a kriptovaluták sikeresen felforgatták a hagyományos pénzügyi rendszert, úgy látjuk, hogy az MMA is friss levegőt hozott a hagyományos harcművészetbe. Ezen hasonlóság miatt vált a BITmarkets és a Combat X egymás partnerévé, mellyel egy új vibráló közönséget céloznak meg” - mondta Tai Peckol, a BITmarkets üzletfejlesztési vezetője.

 

A BITmarkets egy olyan kriptovaluta tőzsde, amely 24/7-es támogatást nyújt több mint 15 nyelven. A kereskedők spot ügyletekkel illetve egyedi határidős opciókkal folytathatnak kereskedést több mint 150 kriptovalutával.

 

További információért keresse fel a BITmarkets.com webhelyet. Elérhetőségek: support@bitmarkets.com; marketing@bitmarkets.com.

 

A BITmarkets Spot ügyletekkel való kereskedési szolgáltatásait a litvániai engedéllyel rendelkező UAB BITmarkets kínálja, az alábbi engedélyszámmal: 306062346, illetve a Financial Crime Investigation Service felügyelete alatt működik a BITmarkets védjegye alatt.

 

További híreink
A POS terminál bérlés előnyei összefoglalva
Napjaink rohanó világában szinte észbe sem kapunk, mire újabb és újabb digitális megoldások, innovációk látnak napvilágot. Ilyen volt először is az elektronikus fizetésre...
2023-12-01 19:16:29, Hírek, Könnyű Bővebben
Trapézlemez tető építése: már ezért megéri
Építkezésekor egyre többen választják a trapézlemezeket, ha a tetőszerkezet megépítésére kerül sor. A hagyományos tetőszerkezetekhez képest nagyon sok előnyös tulajdonság...
2023-12-01 19:05:58, Hírek, Könnyű Bővebben
PS5 karácsonyra: még mindig az egyik legjobb ajándék
Nem kell feltétlenül gamernek lenni ahhoz, hogy élvezni tudjuk a videójátékokat, akár egyedül, akár többen, a családdal vagy a barátainkkal. Éppen ezért (meg sok egyéb sz...
2023-11-28 16:32:32, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Építkezésekor egyre többen választják a trapézlemezeket, ha a tetőszerkezet megépítésére kerül sor. A hagyomán...
Bővebben >>