. Ma Izabella napja van.
Az egyik legnagyobb MMA esemény támogatója Magyarországon a BITmarkets
2023-10-03 09:58:37
Az egyik legnagyobb MMA esemény támogatója Magyarországon a BITmarkets

Az egyik legnagyobb MMA esemény támogatója Magyarországon a BITmarkets

A rendezvény szeptember 30.-án a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban Zalaegerszegen, mely erős támogatást kapott a dinamikus nemzetközi kriptovaluta tőzsde részéről, amely szolgáltatásainak keretén belül számos Európai Uniós piacon biztosítja a kriptovalutákba történő befektetést illetve a velük való kereskedést.

 

“Ahogy a blockchain és a kriptovaluták sikeresen felforgatták a hagyományos pénzügyi rendszert, úgy látjuk, hogy az MMA is friss levegőt hozott a hagyományos harcművészetbe. Ezen hasonlóság miatt vált a BITmarkets és a Combat X egymás partnerévé, mellyel egy új vibráló közönséget céloznak meg” - mondta Tai Peckol, a BITmarkets üzletfejlesztési vezetője.

 

A BITmarkets egy olyan kriptovaluta tőzsde, amely 24/7-es támogatást nyújt több mint 15 nyelven. A kereskedők spot ügyletekkel illetve egyedi határidős opciókkal folytathatnak kereskedést több mint 150 kriptovalutával.

 

További információért keresse fel a BITmarkets.com webhelyet. Elérhetőségek: support@bitmarkets.com; marketing@bitmarkets.com.

 

A BITmarkets Spot ügyletekkel való kereskedési szolgáltatásait a litvániai engedéllyel rendelkező UAB BITmarkets kínálja, az alábbi engedélyszámmal: 306062346, illetve a Financial Crime Investigation Service felügyelete alatt működik a BITmarkets védjegye alatt.

 

További híreink
Nyugdíjbiztosítás kalkulátor 2024-es adatok alapján - Így sokkal jobban járhatsz!
Az utóbbi években ugyan érezhető a törekvés a szolgáltatók részéről, hogy a lehető leginkább leegyszerűsítsék a különféle megtakarítási formák szerkezetét, egy nyugdíjbiz...
2024-06-25 09:12:42, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen pénztárgépet vegyek?
A termékek és szolgáltatások értékesítése során elengedhetetlen egy pénztárgép megléte. Az online pénztárgép rendelet 2017. január 1-én lépett életbe, azóta pedig a válla...
2024-06-23 10:09:06, Hírek, Könnyű Bővebben
A casco előnyei összefoglalva: miért éri meg neked?
Elsőre azt hinnénk, hogy nem kell sokat bizonygatnunk a casco biztosítás előnyeit, hiszen eléggé egyértelműek. Akkor mégis miért nem köt sok autós caco-t?
2024-06-23 09:59:55, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pogány Judit, a kiváló színésznő, aki pályafutása során számos elismerést és díjat kapott, legutóbb a kaposvár...
Bővebben >>