. Ma Auguszta napja van.
Az MTI-nek megint kínos volt egy sajtótájékoztató
2014-03-31 16:55:27
Az MTI-nek megint kínos volt egy sajtótájékoztató

Az MTI-nek megint kínos volt egy sajtótájékoztató

Az MTI hétfőn nem tartotta tudósításra érdemesnek Kerék-Bárczy Szabolcs DK-s elnökségi tag és Juhász Péter Együtt-PM társelnök közös sajtótájékoztatóját, amelyet az V. kerületi Önkormányzat épülete előtt tartottak.

 

Hasonlóra már volt példa, akkor Orbán vejének falopási ügyéről hallgattak inkább jóindulatúan. A mostani téma, aminek kapcsán a DK és az Együtt-PM politikusai felszólaltak Rogán Antal vagyona volt. 

 

- Rogán Antal a bevallott jövedelmét messze túlhaladóan mesés vagyonra tett szert az elmúlt években. Anyagi gyarapodását semmivel sem tudja bizonyítani. Igazolnia kell a közvélemény előtt is, hogy nem a közpénzek eltulajdonításából vagy korrupcióból származnak a feleségével közös luxuslakásai. Arról is számot kell adnia, hogy miért tüntetett fel rendre hamis adatokat a vagyonnyilatkozatában - emlékeztetett Kerék-Bárczy a sajtótájékoztatón. 

 

Az ellenzéki politikusok szerint bebizonyosodott, hogy a kormánypárti szlogen így értelmezhető: egy a tábor, egy a lopás.

- A Fidesz belterjes maffia képét mutatja, aminek hű tükre az 5. kerületi önkormányzat is. Nem csak Rogán tollasodott meg rejtélyes módon, hanem vicepolgármestere, Puskás András is. Együtt gyarapodnak, együtt birtokolnak lakást, hatalmat, együtt juttatnak csókosoknak adófizetői pénzeket - közölték a sajtótájékoztatón. 

 

Kerék-Bárczy Szabolcs és Juhész Péter úgy látja: Rogán Antal nem érdemel több esélyt, a közpénzekkel és közhatalommal való visszaélésnek véget kell vetni, ezért felszólították Orbán Viktort, hogy vonja vissza Rogán Antal képviselőjelöltségét.

Utoljára frissítve: 2014-03-31 16:58:19

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Van, amikor egészen banális dolgok miatt nincs esélyünk a munkavállalásra abban a pozícióban, amire áhítozun...
Bővebben >>