. Ma Auguszta napja van.
Békemenet kontra éhségmenet
2013-02-03 15:56:17
Békemenet kontra éhségmenet

Békemenet kontra éhségmenet

Éhségmenetek indultak az ország különböző pontjairól Budapestre, addig a Fidesz frakció ülést tart kedden, Gyulán. A szocialisták tüntetést szerveztek erre az időpontra, válaszlépésként a Fidesz mellé felzárkózik a Békemenet.

 

Az éhségmeneteket elindultak és terveik szerint február 11-én érkeznek Budapestre, akkor kezdődik meg ismét a parlamenti munka. A meneteket a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület  a szocialisták támogatása mellett szervezi, és céljuk, hogy felhívják a figyelmet arra, mennyire nem teljesültek  a kormány és a miniszterelnök ígéretei a munkahelyteremtésről és a közbiztonsági javításáról, és arra, hogy a radikális adócsökkentés  csak a tehetősebbeknek kedvezett.

 

Az „éhségmeneteket haladnak a főváros felé, a Fidesz pedig Gyulára látogat és ott tart frakcióülést kedden. A szocialisták erre az alkalomra az ülés helyszínénél tüntetést szerveznek. Ennek vette hírét a Békemenet, a s válaszlépésként ők is vonulnak.

 

Gyors mozgósítást kértek híveiktől a Békemenet szervezői, hogy időben, kellő számmal ott lehessenek Gyulán.  A Békemenet szervezői lépésüket azzal indokolták, hogy értesültek a szocialisták tervéről. Mint Bencsik András, a Demokrata című hetilap főszerkesztője Facebook-oldalán bejelentette: „Most ismét meg kell mutatnunk, hogy az erő sehol nem csökkent, jelen van mindenütt, az ország minden falujában és városában.”Bencsik azt is kiposztolta, hogy Bayer Zsolt is jelen lesz, és a felvonulás terveik szerint békés lesz fáklyákkal és mécsesekkel.( hvg nyomán)

 

Utoljára frissítve: 2013-02-03 15:56:56

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Persze folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy mindig ragaszkodjunk az eredetihez, ne érjük be másolattal,...
Bővebben >>