. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Családi fotók egy kicsit másképpen
2023-04-11 17:11:35
Családi fotók egy kicsit másképpen

Családi fotók egy kicsit másképpen

Családi fotókból vászonképet? Nyerő ötlet!

 

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek azok a megoldások, amikor sok-sok fotóval díszítünk egy-egy falfelületet. Nincsenek kikötések a fal méretét illetően, hiszen ha szeretnénk, egy óriási felületet is beboríthatunk a fotókkal. A vaszonkep.hu különleges ötleteinek köszönhetően különféle stílusokban gondolkodhatunk. Például elrendezéstől függően más-más hatásokat érhetünk el. 

 

Vannak, akik a mérnöki pontossággal megtervezett, minimalista kompozíciók iránt rajonganak, míg mások a bohém jellegű egyveleg mellett voksolnak. 

 

A színek kombinációja

 

A színeket ugyancsak a személyes ízlésünk, a lakás stílusa és a fényviszonyok határozzák meg. Lehetnek a képek fekete-fehérek (ami szerény véleményünk szerint egyre népszerűbb effektnek bizonyul napjainkban), illetve színesek is. 

 

Egy egyszínű, piros falon a gondosan elrendezett monokróm vászonképek gyűjteménye igazán csodásan mutathat, hiszen az élénk szín szinte ragyog a letisztult képek között. Elsőre talán zavarosnak tűnhet az efféle kombináció, de ha jobban megnézzük, mégis mutat valamiféle egységet.

 

Ha éppen a rendezettség rabjai vagyunk, akkor tervezzük meg a fotók méretét, helyét, távolságát és színét! Ennek gyökeres ellentéte az, amikor rendszertelenül helyezzük a falra a képeket, ebben az esetben a különböző méretű fotók és távolságok dominálnak. 

 

Különleges fotófal 

 

Egyre többen szemezgetünk különleges megoldásokkal, vagyis olyan stílusokkal, amikor még egy kis plusz jön be a történetbe. Ilyen a családfa fotófal is. Ebben az esetben egy a falra festünk egy fát. A stílus abszolút rajtunk múlik, bármilyen színű, típusú fa lehet, s az egyszerű és a részletgazdag vonalak egyaránt megállják a helyüket. Amennyiben elkészült az alap, nekünk már csak képeket kell feltennünk az ágak közé. 

 

Szerepelhetnek a fotófalon a család tagjainak portréi és családi jelenetekről készült fotók is. Teljesen mindegy mi mellett voksolunk, az eredmény egy személyes és hangulatos fotófal lesz, s mi és a vendégek is boldogan megcsodálják majd a családi galériát.

 

A képek kivitelezésének ma már az a legesztétikusabb módja, hogy valódi vászonra nyomtatjuk ki őket, s ezután vakrámára feszítjük azokat. A modern nyomtatási eljárásoknak köszönhetően rendkívül élethű képeket kapunk kézhez, s ebben számos gyártó a segítségünkre lesz. 

További híreink
A falpanelek használatának 3 előnye
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többen alkalmaznak a lassan ódivatúvá váló tapéták helyett. Ha pe...
2024-04-11 17:14:57, Hírek, Könnyű Bővebben
Amit 2024-ben az autópálya-használatról tudni kell
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási rutinnal rendelkeznek, érdemes átgondolni, hogy melyik konst...
2024-04-09 17:55:43, Hírek, Könnyű Bővebben
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavaka...
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>