. Ma Antal, Anett napja van.
Családi fotók egy kicsit másképpen
2023-04-11 17:11:35
Családi fotók egy kicsit másképpen

Családi fotók egy kicsit másképpen

Családi fotókból vászonképet? Nyerő ötlet!

 

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek azok a megoldások, amikor sok-sok fotóval díszítünk egy-egy falfelületet. Nincsenek kikötések a fal méretét illetően, hiszen ha szeretnénk, egy óriási felületet is beboríthatunk a fotókkal. A vaszonkep.hu különleges ötleteinek köszönhetően különféle stílusokban gondolkodhatunk. Például elrendezéstől függően más-más hatásokat érhetünk el. 

 

Vannak, akik a mérnöki pontossággal megtervezett, minimalista kompozíciók iránt rajonganak, míg mások a bohém jellegű egyveleg mellett voksolnak. 

 

A színek kombinációja

 

A színeket ugyancsak a személyes ízlésünk, a lakás stílusa és a fényviszonyok határozzák meg. Lehetnek a képek fekete-fehérek (ami szerény véleményünk szerint egyre népszerűbb effektnek bizonyul napjainkban), illetve színesek is. 

 

Egy egyszínű, piros falon a gondosan elrendezett monokróm vászonképek gyűjteménye igazán csodásan mutathat, hiszen az élénk szín szinte ragyog a letisztult képek között. Elsőre talán zavarosnak tűnhet az efféle kombináció, de ha jobban megnézzük, mégis mutat valamiféle egységet.

 

Ha éppen a rendezettség rabjai vagyunk, akkor tervezzük meg a fotók méretét, helyét, távolságát és színét! Ennek gyökeres ellentéte az, amikor rendszertelenül helyezzük a falra a képeket, ebben az esetben a különböző méretű fotók és távolságok dominálnak. 

 

Különleges fotófal 

 

Egyre többen szemezgetünk különleges megoldásokkal, vagyis olyan stílusokkal, amikor még egy kis plusz jön be a történetbe. Ilyen a családfa fotófal is. Ebben az esetben egy a falra festünk egy fát. A stílus abszolút rajtunk múlik, bármilyen színű, típusú fa lehet, s az egyszerű és a részletgazdag vonalak egyaránt megállják a helyüket. Amennyiben elkészült az alap, nekünk már csak képeket kell feltennünk az ágak közé. 

 

Szerepelhetnek a fotófalon a család tagjainak portréi és családi jelenetekről készült fotók is. Teljesen mindegy mi mellett voksolunk, az eredmény egy személyes és hangulatos fotófal lesz, s mi és a vendégek is boldogan megcsodálják majd a családi galériát.

 

A képek kivitelezésének ma már az a legesztétikusabb módja, hogy valódi vászonra nyomtatjuk ki őket, s ezután vakrámára feszítjük azokat. A modern nyomtatási eljárásoknak köszönhetően rendkívül élethű képeket kapunk kézhez, s ebben számos gyártó a segítségünkre lesz. 

További híreink
Ezekben a cipőkben bátran útnak indulhatsz kirándulni
Amikor szabadtéri programokon veszünk részt, az erdőben kirándulunk, terepen sétálunk, esetleg sokat megyünk egy-egy nyaralás alkalmával, akkor nagyon fontos a megfelelő ...
2024-06-12 10:31:23, Hírek, Könnyű Bővebben
Egészségtudatos étkezéssel a nyaralás alatt is
Sokaknak a nyaralás egybefonódik egy olyan időszak képével, amikor jókat és nagyokat lehet enni. Viszont a fürdőruhába nyáron is bele kell férni, sőt annál is fontosabb, ...
2024-05-16 14:25:28, Hírek, Könnyű Bővebben
Rendszerintegráció költséghatékonyan, rugalmasan
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés során alapvető feladat a rendszerintegráció, de sokan tartanak tőle, ugyanis a korábbi gyakorlat szerint mindez csak körülményesen vol...
2024-05-13 17:22:56, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Sziget kétségtelenül egyik legnagyobb hozadéka, hogy a hat fesztiválnap alatt Budapestre hozza a világ számo...
Bővebben >>