. Ma Auguszta napja van.
Cumisüvegek, itatópoharak a babák szükségleteinek megfelelően
2022-10-13 19:26:47
 Cumisüvegek, itatópoharak a babák szükségleteinek megfelelően

Cumisüvegek, itatópoharak a babák szükségleteinek megfelelően

Az itatópoharak, az önálló ivást hivatottak segíteni, ezért elengedhetetlen, hogy könnyen meg tudja fogni a gyermek és szivárgásmentesek legyenek.

 

Cumisüvegek és tanuló cumisüvegek a legkisebbeknek

 

Az anyuka és később a baba számára is könnyen foghatónak kell lennie a cumisüvegnek. Az anyagát tekintve az üveg az ideális, ami nem színeződik el, nem szívja magába a szagokat. A széles nyakú változat megkönnyíti a tisztán tartást és a tápszeradagolást is. A Peekabooshop.hu cumisüvegei és tanulópoharai ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a kicsik számára is stabilan kézben tarthatók.

 

Nagyon praktikusak a 2 az 1-ben és a 3 az 1-ben termékek is. Kezdetben cumival használhatja a gyermek, majd később itatócsőrrel, illetve szívószállal. A 2 az 1-ben tanuló cumisüveg szilikon borítással is választható, ami még nagyobb biztonságot nyújt, egyrészt védi az üveget, másrészt stabilabb fogást tesz lehetővé.

 

Ivópohárból szórakoztatóbb az ivás

 

Ha sétálni vagy kirándulni indultok, sokszor fejtörést okozhat, hogy miben vigyétek a gyermeknek az innivalót. Lényeges szempont, hogy szivárgásmentes legyen, ne tudja magára borítani a folyadékot, stabilan tudja fogni. Egy szívószálas ivópohárból szívesebben iszik a gyermek. Autóban való utazáskor teljesen biztonságosan tud belőle inni anélkül, hogy a ruhájára folyna az ital.

 

A duplafalas, rozsdamentes acél, szívószálas ivópohárban a folyadék friss marad, és sokáig megőrzi a hőmérsékletét. Hűvös időben kellemes langyos lesz benne a tea, a nyári időszakban pedig nem melegszik fel a víz. Két fogantyúját biztonsággal tudja tartani a gyermek.

 

Amikor pohárból tanul inni a kicsi, akkor érdemes beszerezni számára a puha szilikonból készült tanulópoharat. Nem kell attól tartani, ha véletlenül elejti, mivel nem törik össze. A széles fogantyúkat stabilan meg tudja fogni a kis kezével.

 

Rozsdamentes acélpalack nélkül nincs kirándulás

 

Akár családi kirándulásra indultok az erdőbe, akár az óvodai csoporttal megy a gyermek múzeumba, a hátizsákjából nem hiányozhat az erős és strapabíró rozsdamentes acélpalack. A folyadékpótlás nagyon fontos télen-nyáron. A gyerekek hajlamosak elfeledkezni a rendszeres ivásról, azonban ha egy szép rozsdamentes acélpalackot töltesz meg neki, sokkal szívesebben fogja elővenni, és a benne tárolt innivaló is gyorsan elfogy. A palackot egy gombbal tudja nyitni önállóan a gyerkőc. A kiöntő csőrnek köszönhetően úgy tud belőle inni, mint egy pohárból. Mosogatógépben is mosható, higiénikusan tisztán tartható.

További híreink
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavaka...
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben
Hámok sokféle változatban
Biztos te is gyakran szoktál látni kutyákat, amikor sétáltatják őket. Mostanában pedig talán az is feltűnhetett, hogy nem nyakörv van rajtuk, hanem egyre többször kutyahá...
2024-01-22 11:38:41, Hírek, Könnyű Bővebben
Mi a helyzet a vérnyomásoddal?
Sajnos idehaza, de világszinten is népbetegségnek számít a magas vérnyomás, ami - ha kezeletlen marad - számos másik betegséghez vezet. Ilyen lehet többek között az agyvé...
2024-01-15 11:26:27, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>