. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Életmentő műszerek a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának
2013-11-12 05:15:05
Életmentő műszerek a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának

Életmentő műszerek a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának

Átadásra kerültek a daganatos gyermekek gyógyítását célzó korszerű életmentő műszerek, melyek beszerzését a Béres Alapítvány tavaszi jótékonysági koncertjének bevétele tette lehetővé. Az idén 20 éves fennállását ünneplő Béres Alapítvány a koncert teljes bevételét ajánlotta fel a Tűzoltó utcai Gyermekklinika intenzív osztályának fejlesztésére.

 

A Béres Alapítvány az idén kilencedik alkalommal rendezte meg jótékonysági estjét, melynek teljes bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika új intenzív osztályának felszerelésére fordította. Az évente 250-300 új daganatos kisgyermek több mint felét kezelik ezen a klinikán. A súlyos állapotban lévő gyermekek ellátása a nemrég felújított és kibővített intenzív osztályon történik. A Béres jótékonysági estjén összegyűjtött pénzt az intenzív osztályról eddig hiányzó defibrillátor és újraélesztő készülék megvásárlására fordították.

 

Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke elmondta: "Segíteni a rászorultakon, ez a 20 éves Béres Alapítvány küldetése. Alapítványunk több mint tíz éve indította útjára a Béres a daganatos betegekért programját, mely keretében idén kilencedik alkalommal rendeztük meg jótékonysági estünket. Nagyon jó érzés, hogy ez alkalommal is hozzá tudtunk járulni a gyermekek gyógyulásához, és hogy felhívásunkra most is sokan álltak mellénk, s megtapasztalhattuk, nem vagyunk egyedül, sokakban él még az önzetlen segítőszándék."

 

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika nevében dr. Szabó András professzor, a klinika igazgatója mondott köszönetet.

 

 

MTI

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>