. Ma Dániel napja van.
Ezekben a cipőkben bátran útnak indulhatsz kirándulni
2024-06-12 10:31:23
Ezekben a cipőkben bátran útnak indulhatsz kirándulni

Ezekben a cipőkben bátran útnak indulhatsz kirándulni

Olyat kell keresni, amely kényelmes, tartós, alkalmazkodik a különféle tereptípusokhoz, illeszkedik a lábhoz. Egy jól megválasztott darab lehetőséget ad arra, hogy csak a kirándulásra, a tájra, a sportolásra figyeljünk, ne kelljen azzal foglalkoznunk, hogy nem komfortos a cipőnk, amiben útnak indultunk.

 

Könnyed szabadidő cipők kiránduláshoz

 

Ki ne töltené szívesen az idejét a szabadban, a természetben, a városban, a levegőn? Ez főleg tavasztól őszig van így, amikor süt a nap, és senki sem akar a szobában üldögélni. A Borgo.hu szabadidős cipői azonban lehetőséget kínálnak arra, hogy bármikor útnak indulhassunk. A rugalmas talpkialakítás támogatja a láb természetes mozgását, mindezt úgy, hogy közben megfelelően tartja azt. A légáteresztő felsőrésszel készült változatok pedig még a melegebb időben is bátran viselhetőek.

 

A Skechers darabjai a kimagasló kényelmükről, valamint az innovatív fejlesztéssel készült talpkialakításukról híresek. Bátran ajánlhatóak városlátogatásra, könnyebb terepre, természetjáráshoz tiszta időben. A legújabb változat a Hands Free széria, amit különleges sarokkialakításának hála egyszerűen és gyorsan felkaphatunk, és már mehetünk is a dolgunkra. Az Ultra Flex 3,0 Brilliant Path modell könnyű, rugalmas, légáteresztő, amit memóriahabos talpbetéttel egészítettek ki, ezáltal a hosszabb sétákon is megállja a helyét.

 

Cipők kültéri programokhoz

 

Amikor aktív szabadtéri eseményekről van szó, akkor kiváló választásnak bizonyulhat a 2023-as Skechers Arc Waves Summer Sport modell, amely különleges struktúrájú, párnázott Glide-Step középtalppal készült. Az ütéscsillapító hatással rendelkező sneaker hosszabb kirándulások alkalmával is kíméletes az ízületekhez, óvja a láb egészségét.

 

Ugyanez elmondható a Skechers Arch Fit kollekcióról, amit talán már senkinek sem kell bemutatni, hiszen a TV reklámokból már jól ismerhetjük. A különlegességét az innovatív, talpboltozatot alátámasztó talpbetét adja. A 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég orvosi segítséget kért ahhoz, hogy ez a lábbeli tényleg tökéletes legyen. Amellett, hogy vigyáztak a kényelemre, ügyeltek rá, hogy divatos és trendi maradjon. A megbízható lépő kapcsán a formatervezésnél kiemelt figyelmet szenteltek a megfelelő párnázottságnak és ívelésnek.

 

Vízálló cipők terepre

 

Fontos megemlíteni, hogy egy erdei kirándulás alkalmával nem tudjuk befolyásolni az időjárást. Sokszor sáros a terep, esetleg leszakad az ég, így nem árt felkészültnek lenni. Szerencsére a bordázott talpú, masszív kialakítású Skechers Max Protect Fast Track a stratégiailag fontos pontokon bordázott. A tartós Goodyear külső talpa rendkívül jó tapadást biztosít a láb számára. A memóriahabos talpbetét pedig tökéletesen illeszkedik a láb formájához.

További híreink
Nyugdíjbiztosítás kalkulátor 2024-es adatok alapján - Így sokkal jobban járhatsz!
Az utóbbi években ugyan érezhető a törekvés a szolgáltatók részéről, hogy a lehető leginkább leegyszerűsítsék a különféle megtakarítási formák szerkezetét, egy nyugdíjbiz...
2024-06-25 09:12:42, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen pénztárgépet vegyek?
A termékek és szolgáltatások értékesítése során elengedhetetlen egy pénztárgép megléte. Az online pénztárgép rendelet 2017. január 1-én lépett életbe, azóta pedig a válla...
2024-06-23 10:09:06, Hírek, Könnyű Bővebben
A casco előnyei összefoglalva: miért éri meg neked?
Elsőre azt hinnénk, hogy nem kell sokat bizonygatnunk a casco biztosítás előnyeit, hiszen eléggé egyértelműek. Akkor mégis miért nem köt sok autós caco-t?
2024-06-23 09:59:55, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Medián legújabb felmérése szerint a Fidesz támogatottsága csökkent, míg a Tisza Párté nőtt. A választók köré...
Bővebben >>