. Ma Csongor napja van.
Facebookon szólt be a macsétás gödöllői rendőr
2012-09-22 12:19:35
Facebookon szólt be a macsétás  gödöllői rendőr

Facebookon szólt be a macsétás gödöllői rendőr

Továbbra is keresi a Gödöllői Rendőrkapitányság  fényképen látható 30 éves Farkas István  rendőrtisztet, aki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével megalapozottan gyanúsítható.

 

A készenléti  állományban szolgáló Farkas István rendőrt azért körözik nagy erőkkel, mert - az  eddigi tanúvallomások szerint  - a gödöllői Szent István Egyetem közelében lévő szórakozóhelyen a rendőr egy baráti társasággal szórakozott majd onnan távozása után néhány perccel felfegyverkezve visszatért, és a nála lévő bozótvágó (macséta) késsel és viperával többször megütötte és megvágta, a vele előzőleg vitába keveredő férfit. A hírről először a Pest Megyei Hírhatár tudósított. 

 

A rendőrség változatlanul kéri, hogy aki tud Farkas István tartózkodási helyéről, vagy vele kapcsolatban tud érdemleges információval , hívja a Gödöllői Rendőrkapitányságot a (06-28) 514-655-ös telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az alábbi ingyenesen hívható központi telefonszámok: - 107-es, vagy 112-es-  valamelyikén.

 

A körözött rendőr Facebokon elkapott régebbi hozzászólásáról - a jobboldalhoz köthető Szent Korona Rádió honlapján az olvasható, hogy a fidesz szavazók halálát kívánni ugyan durva dolog, de azzal egyetértenek, hogy a Fideszt jellemtelen és lehúzó jelzőkkel illette Farkas István.

 

 

A Pestmegyei Hírhatáron megjelenő cikk  hozzászólóit tovább nem kommentáljuk, csak mosolygunk…..


Utoljára frissítve: 2012-09-22 12:29:51

További híreink
Az orvosi kamara szerint be kellene engedni a médiát a kórházakba
Jobb döntéseket hoznának az emberek az oltásról és a korlátozások betartásáról, ha látnák, mi történik a kórházakban - írta a Magyar Orvosi Kamara.
2021-04-02 19:37:07, Hírek, Fókuszban Bővebben
Idősotthonba költözött a rendszerváltás külügyminisztere, Kovács László
Egy fővárosi idősek otthonában lakik a Blikk információi szerint Kovács László, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) alapító tagja, a Horn-, a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormá...
2021-04-01 22:04:38, Hírek, Fókuszban Bővebben
Orbán megalkotta az Üzbég-Magyar Burgonyakutató Központot
Shavkat Mirziyoyev, Üzbegisztán elnöke, valamint Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke kezdeményezésére létrejött az Üzbég-Magyar Burgonyakutató Központ, tudatta a h...
2021-04-01 22:04:34, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mintha nem a koronavírus-járvány legsötétebb heteit élné az ország, a kormány a szokásos célokra pakolgatja a ...
Bővebben >>