. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Gyermekrajzoktól színes családi ház
2023-04-11 17:08:48
Gyermekrajzoktól színes családi ház

Gyermekrajzoktól színes családi ház

A következő cikkben most megtudhatod, hogyan digitalizálhatod a kisgyermekek rajzait egyszerűen, gyorsan és persze látványosan. 

 

“Csiribú-csiribá, legyen a rajzomból vászonkép!”

 

A gyerekek simán elképzelik azt, hogy a legjobban sikerült rajzuk életre kel, és bizony a szülőknek segíteniük kell valóra váltani ezt a varázslatot, hogy a lurkó ne csalódott arccal ücsörögjön a nap végén. Na jó, ez nem biztos, hogy rögtön aznap sikerül, de a Vászonkép Szalon vászonképeinek köszönhetően néhány napon belül ott díszeleghetnek a falon a gyerekrajzok is. 

 

Biztosan mindenki látott már modern vászonképet. A vászon sajátos textúrája különleges értékkel és minőséggel ruházza fel a rajzokat, s olyan egyedi művészi alkotásokat kapunk kézhez, amelyek renkívül élethűek lesznek. 

 

Hová helyezhetjük ki ezeket a csodás kis vászonképeket?

 

A vászonkép mellett valahogy senki nem megy el szó nélkül, különösen akkor, ha valami egyedi elgondolást dolgozunk fel a segítségével. Egy gyermekrajzot egyébként is öröm nézegetni, hiszen annyi mindenről mesél nekünk! Elrejtőznek benne a gyermek érzelmei, gondolatai, álmai és vágyai. 

 

A gyerekrajzokból készült vászonképekkel meglephetjük a büszke kis művészeket, de anyunak, apunak és a nagyinak is tökéletes ajándék lehet. Szabaddá tehetünk egy falat a gyermek szobájában, ahol csak a rajzai láthatók.

 

Bátran helyezzünk el vászonfotókat a lakás többi helyiségében is. Egy vidám gyerekrajz a konyhában, a nappaliban, a hálóban egyaránt jól mutathat, sőt, az előszobában szintén frappáns vendégváró kép lesz.

 

A rajzok digitalizálása 

 

Hogyan digitalizáljuk a megfelelő minőségben a fotókat, rajzokat? Nem lesz szükség szkennerre, ma már bőven elegendő erre a célra egy okostelefon is. A folyamat pedig 15 másodpercnél nem vesz több időt igénybe. 

 

Először is válasszuk ki, hogy milyen típusú rajzokat szeretnénk beszkennelni, keressünk olyan helyet, ahol jók a fényviszonyok, majd töltsük le a CamScanner Free applikációt. A tippek végigpörgetése után a “use now” lehetőséggel tudunk fotózni. 

 

Kattintsunk a “scan” gombra, engedélyezzük a kamera használatát és fotózzunk! A fotózást követően megjelenik majd előttünk egy négyzet, amely a sarkokra történő illesztést követően kiegyenesíti a képet. A jobb pipára kattintva el is készültünk a művel, ha szeretnénk, plusz effekttel is elláthatjuk azt. 

 

A gyermekek rajzaiban ott van az plusz, az az őszinteség és szeretet, amely sokszor a felnőttek festményein sincs meg, szóval kötelező mindenkinek vászonképet készítenie belőlük!

További híreink
A falpanelek használatának 3 előnye
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többen alkalmaznak a lassan ódivatúvá váló tapéták helyett. Ha pe...
2024-04-11 17:14:57, Hírek, Könnyű Bővebben
Amit 2024-ben az autópálya-használatról tudni kell
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási rutinnal rendelkeznek, érdemes átgondolni, hogy melyik konst...
2024-04-09 17:55:43, Hírek, Könnyű Bővebben
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavaka...
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>