. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Gyurcsányék "atombombát" vetettek be a Hegyvidéken
2014-08-30 15:22:35
Gyurcsányék

Gyurcsányék "atombombát" vetettek be a Hegyvidéken

Az egykor műsorai révén borzasztó népszerű Vágó Istvánt indítja a Demokratikus Koalíció a XII. kerületben, de csak önkormányzati képviselőjelöltként - állapítja meg szomorúan a hvg.hu.

 

Egyre forróbb a helyzet a Hegyvidéken. Nem elég, hogy az LMP a hvg.hu volt főszerkesztőjét, Hirschler Richárdot indítja a kerületben önkormányzati képviselőjelöltként a 6. választókerületben, a Demokratikus Koalíció egy tényleg országosan ismert médiást küld a ringbe, a Gyurcsánnyal jópár éve szimpatizáló Vágó Istvánt. Igaz, köztük nagy vitára nem kerülhet sor, mert Vágó a 8. választókerület képviselőjelöltje lesz a Facebookra kirakott szórólap képe szerint.

 

Az idézett hírportál némi kabátlopási ügybe is kavarná bátortalanul a közéleti esemény alanyát, miszerint: „Vágó a legnépszerűbb kvízműsorokat vezette a hazai kereskedelmi televíziózás elindulása óta, aztán egyre kevesebb nézőt vonzottak műsorai, majd a TV2 2010 novemberében megvált tőle, őszerinte azért, mert a tévécsatorna már akkor jobboldali befolyás alatt volt, ő pedig egyre nyíltabban támogatta Gyurcsány Ferencet. A csatorna be is perelte őt a jó hírnév sérelme miatt, de első és másodfokon is elbukták a pert.”

 

 

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Persze folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy mindig ragaszkodjunk az eredetihez, ne érjük be másolattal,...
Bővebben >>