. Ma Gedeon napja van.
Hasznos fürdőszobai eszközök
2022-01-12 17:01:53
Hasznos fürdőszobai eszközök

Hasznos fürdőszobai eszközök

Csaptelepek

 

A csaptelepek a folyamatos vízzel való érintkezés következtében állandóan ki vannak téve a vízkövesedésnek. Ezt pedig még a legnagyszerűbb tisztítószerek sem állíthatják meg örökkön örökké. A túlságosan vízköves, rozsdás csaptelepek szivárgást okozhatnak és eltörhetnek, éppen ezért bizonyos időközönként szükséges ezek cseréje.

 

A csaptelepekből manapság már rendkívül sokfélével találkozhatunk. A legegyszerűbb és legpraktikusabb típusok az egykaros csaptelepek. Ezek egy hosszú kar segítségével merőlegesen tudják szabályozni a víz folyásának erősségét, oldalra fordítva pedig a víz hőmérsékletét.

 

A klasszikus kétgombos és tekerős csaptelep is népszerű választás, amely párhuzamosan képes a meleg és a hideg vizet is folyatni a csövön keresztül. Így könnyebben szabályozható a hőmérséklet, amely praktikus lehet például fogmosáskor, arc- és kézmosáskor.

 

Zuhanygégecső

 

A zuhanygégecső fontos szerepet játszik a zuhanyzókban, kádakban. Egy megtört, rozsdás cső ugyanis a legrosszabb esetben szivárog, és nem juttat el megfelelő mennyiségű vizet a zuhanyfej kimenetéig. Így a zuhanyzás folyamata rendkívül kellemetlen, kis vízsugárral fog végbemenni, emellett pedig jelentős vízpazarlás is keletkezhet miatta.

 

Éppen ezért a zuhanygégecső cseréje is aktuális lehet bizonyos időközönként. Nem szükséges a zuhanyfejet is eldobni, csupán olyan zuhanygégecsövet érdemes választani, amely bemenete azonos a fejjel.

 

Zuhanygégecsőből találkozhatunk fém- és szövettípussal is. A cső végeit tekintve pedig kúp alakú, emellett rugós, rendkívül szivárgásbiztos verzió is beszerezhető.

 

Tekintse meg a VasMuszakiBolt.hu zuhanygégecső választékát és egyéb fürdőszobai kiegészítőit, majd cserélje le régi, rozsdás eszközeit kiváló minőségre!

 

Zuhanyfej

 

A zuhanyfej kritikus fontosságú, nemcsak a víztakarékosság, de a kényelem szempontjából is. Egy szivárgó, rozsdás vagy törött fej lassú folyássebességet eredményezhet, amellyel a zuhanyzás ideje jelentősen megnőhet, nem is beszélve az elpazarolt vízmennyiségről.

 

A zuhanyfejeken elhelyezkedő kis nyílások szinte minden fejen eltérőek. A kör- és a virágforma a leggyakoribb, de léteznek többfunkciós típusok is. Ezek a zuhanyfejet elfordítva változtatják azt, hogy mely nyílásokon jöjjön a víz, szabályozva ezzel az erősséget és a víz mennyiségét is.

 

Mivel a fej is jelentősen ki van téve a vízkő kialakulásának, érdemes vízkőmentes típust beszerezni a hosszabb élettartam érdekében.

 

Szerezzen be minden szükséges fürdőszobai eszközt és kiegészítőt otthonába a VasMuszakiBolt.hu széles kínálata segítségével! Válogasson több száz termék közül, és találja meg az igényeihez leginkább illőt!

További híreink
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavaka...
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben
Hámok sokféle változatban
Biztos te is gyakran szoktál látni kutyákat, amikor sétáltatják őket. Mostanában pedig talán az is feltűnhetett, hogy nem nyakörv van rajtuk, hanem egyre többször kutyahá...
2024-01-22 11:38:41, Hírek, Könnyű Bővebben
Mi a helyzet a vérnyomásoddal?
Sajnos idehaza, de világszinten is népbetegségnek számít a magas vérnyomás, ami - ha kezeletlen marad - számos másik betegséghez vezet. Ilyen lehet többek között az agyvé...
2024-01-15 11:26:27, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demeter Szilárd (képünkön), aki - saját elmondása szerint - nem szeret színházba járni, aki nem olvassa a magy...
Bővebben >>