. Ma Márk napja van.
Hatalmas eső zúdult a fővárosra
2014-09-01 23:51:08
Hatalmas eső zúdult a fővárosra

Hatalmas eső zúdult a fővárosra

Hatalmas eső zúdult a fővárosra, több utat szinte teljesen ellepett a víz, a közlekedés ennek megfelelően helyenként kaotikussá vált. A megpróbáltatásoknak pedig nincs vége, hétfőn végig első fokú figyelmeztetés volt érvényben, és kedden is folytatódik a csapadékos, szeles időjárás az ország nyugati felében és Budapesten is, míg Keleten napozni is lehetett.

 

Pestszentimrén a száznapos csatorna nem bírt el a vízzel:

– Hétfő délelőttig egyes területeken akár 35-40 milliméter csapadék is lehullhatott, ami mindenképpen rengetegnek számít, és korántsem megszokott ebben a hónapban – mondta a Blikknek Herrmann Dóra, az Időkép meteorológusa. – Hogy visszatér-e még a nyár, azt nehéz megmondani, de vannak biztató jelek. Amíg ugyanis bizonyos területeken szakadt az eső, a keleti országrészben nem volt ritka még hétfő délután sem, hogy 25 fok feletti meleg volt – magyarázta a meteorológus. – Szerdán már távolodik a hidegörvény, és már a Dunántúlon is egyre hosszabb időszakokra kisüthet a nap, így lassan megszűnik az ország két vége közötti hatalmas különbség, több helyen is újra 25 fok fölé emelkedhet a hőmérséklet – tette hozzá Herrmann.

 

 

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>