. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Hogyan küzdj meg a téli depresszióval?
2024-01-12 15:37:02
Hogyan küzdj meg a téli depresszióval?

Hogyan küzdj meg a téli depresszióval?

Ez persze rendkívül nyomasztó: reggel sötétben kelni, elindulni a hideg, szürke külvilágba, miközben az ünnepi hangulat emléke már rég tovaszállt. Ilyenkor kell más kapaszkodókat keresni, hogy ne gyűrjön minket maga alá a szezonális depresszió. Mai írásunkkal mutatunk neked néhány ötletet, amivel segíteni tudsz magadon!

 

Olvass könyveket egy kényelmes fotelben!

 

Az olvasás nagyszerű orvosság minden baj ellen, kiváltképp akkor, ha a Prémium bútoráruház kényelmes foteljeiben lapozod a nagyszerű könyvedet.

 

Mert hogy is tudnál hatékonyabban, gyorsabban és élvezetesebben egy másik világban teremni, ha nem úgy, hogy felcsapsz egy klassz kis könyvet? Alakíts ki magadnak egy olvasókuckót: fotel, párna, puha pléd, meleg színű lámpa, egy kis asztal a teának, és máris utazhatsz!

 

Építs házat Olaszországban a Napsütötte Toscana szereplőivel, utazd be a világot az Ízek, imák, szerelmek hősnőjével, barangold be Korfut a Durrell család ember- és állattagjaival, de ha úgy tartja kedved, bérelhetsz magadnak helyet a Roxfortba tartó vonaton is.

 

Szakadj ki a hétköznapokból, és tedd ezt meg mind kényelmesen és stílusosan!

 

Szervezz baráti estéket!

 

Viszonylag könnyebb töltekezni, ha szervezel magadnak barátokkal, szűkebb és tágabb családdal közös estéket. Kezdődhet vacsorával, záródhat jó beszélgetéssel.

 

De persze lehet akár batyus “buli” is, így neked csak a helyet kell biztosítani, nem terhel külön készülődés, így minden bizonnyal az esemény jó oldalát fogod tudni megélni - a bevásárlás-főzés-mosogatás triumvirátusának terhe nélkül.

 

Nem is a lakomán kell, hogy legyen a hangsúly! Kölcsönözzetek minden héten új társasokat a helyi könyvtárból, sőt, némelyik könyvesboltban is kínálkozik ilyen lehetőség, és máris egy jó hangulatú, vidám este kanyarítható a legunalmasabb, legsivárabb és leghidegebb téli napból is.

 

Ehhez persze elengedhetetlen a megfelelő kanapé, sőt, leginkább a sarokkanapé fog majd jó szolgálatot tenni. Bármelyik változat mellett is döntesz, a Prémium bútoráruház kínálatában biztosan meg fogod találni a legmegfelelőbb darabot!

 

Ne feledkezz meg a színekről!

 

Ha pedig már eldöntötted, hogy fotelt, lábtartót, sarokkanapét, kanapét vagy pihenőszéket újítasz be, akkor már csak egy fontos teendőd van: kiválasztani egy olyan vidám színt és melegséget sugárzó anyagot, amitől már csak a bútorra pillantva is mosolyra húzódik a szád.

 

Ne feledd, attól, mert kint minden szürke és színtelen, sem neked, sem az otthonodnak nem kell annak lennie! Vedd fel hát a harcot a téli depresszió ellen örömteli tevékenységekkel, emberi kapcsolatokkal és élénk színekkel! Garantáltan győzni fogsz!

További híreink
A falpanelek használatának 3 előnye
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többen alkalmaznak a lassan ódivatúvá váló tapéták helyett. Ha pe...
2024-04-11 17:14:57, Hírek, Könnyű Bővebben
Amit 2024-ben az autópálya-használatról tudni kell
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási rutinnal rendelkeznek, érdemes átgondolni, hogy melyik konst...
2024-04-09 17:55:43, Hírek, Könnyű Bővebben
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavaka...
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>