. Ma Dániel napja van.
Hogyan tehetsz a környezetvédelemért akkor is, ha műanyag evőeszközt használsz?
2024-06-13 15:58:04
Hogyan tehetsz a környezetvédelemért akkor is, ha műanyag evőeszközt használsz?

Hogyan tehetsz a környezetvédelemért akkor is, ha műanyag evőeszközt használsz?

Ezeknek az evőeszközöknek a használatával megvalósulhat a tulajdonos környezetvédelmi törekvése abban az esetben is, ha nem lehet hagyományos kanalakat, villákat használni, és ami még ez esetben nagyon fontos: az összes HACCP szabály betartásra fog kerülni és a higiénia is maximálisan biztosítható lesz.

 

Evőeszköz biztosítása

 

Vendéglátó vállalkozásként mindig törekedni kell arra, hogy a vendégek elégedettek legyenek mind az étellel, mind a kiszolgálással, mind pedig a körülményekkel. Az indepack.hu műanyag evőeszközei tökéletesen alkalmasak arra, hogy a vendégek elfogyasszák velük az ételt, sőt az elmosogatható verziókat többször is fel lehet használni.

 

Az ételhez mindig adni kell evőeszközt, ellenkező esetben a vendég nem fogja tudni azt elfogyasztani. Ha azonban az adott hely nem egy beülős étterem, akkor sokkal célszerűbb a műanyag változatot használni.

 

Miért válaszd az elmosogathatót az eldobható helyett?

 

A mosogatható változatról tudni érdemes, hogy egy minőségi megjelenésű termék, erős és tartós, így nem fog egyáltalán gagyinak tűnni a vendég szemében. Tartóssága miatt attól sem kell tartani, hogy a villa fogai eltörnek egy keményebb falatnál, vagy a késsel nem lehet elvágni a húst.

 

Emellett az eldobható kanalak, villák, növelik a műanyagszennyezést, bár természetesen az is elmondható róluk, hogy szelektíven gyűjtve könnyen újrahasznosítható műanyaggá válhatnak. A mosogatható kanalak, villák azonban számtalanszor újrahasználhatók, így többször is ki lehet adni azokat a vendégek részére. Ezzel pedig a költségek is alacsonyan tarthatók.

 

Az elmosogatható evőeszközök előnyei

 

  • -Ezek az evőeszközök erősek.

  • -Strapabíróak.

  • -Hőálló műanyagból készülnek, ezért bírják a forró ételeket.

  • -Mosogatógépben elmoshatóak.

  • -Higiénikusak.

  • -Többször is felhasználhatóak.

  • -Mutatósak, trendi megjelenésűek.

  • -Környezettudatosak.

 

Milyen elmosogatható termékek kaphatók?

 

Ha úgy döntesz, hogy ezeket az evőeszközöket fogod használni, akkor a teljes repertoárt be tudod szerezni, vagyis kiskanalat, normál kanalat, villát és kést is. A kiskanál ideális kávéhoz, teához, fagylalthoz, sütihez és pohárkrémekhez, a villát bármilyen süteményhez vagy főételhez kiadhatod. Komplett, előre csomagolt szetteket is kaphatsz, ezek megkönnyítik, meggyorsítják a vendégek kiszolgálását.

 

Az elmosogatható evőeszközök további előnye, hogy a hagyományos fehér szín mellett fekete színben is megvásárolhatók, melyek ma nagyon divatos megjelenésűek. Egy szintén fekete tányérral vagy egy tésztás papírdobozzal egy dizájnos, menő kinézetű terítéket kínálhatsz vásárlóid számára.

További híreink
Nyugdíjbiztosítás kalkulátor 2024-es adatok alapján - Így sokkal jobban járhatsz!
Az utóbbi években ugyan érezhető a törekvés a szolgáltatók részéről, hogy a lehető leginkább leegyszerűsítsék a különféle megtakarítási formák szerkezetét, egy nyugdíjbiz...
2024-06-25 09:12:42, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen pénztárgépet vegyek?
A termékek és szolgáltatások értékesítése során elengedhetetlen egy pénztárgép megléte. Az online pénztárgép rendelet 2017. január 1-én lépett életbe, azóta pedig a válla...
2024-06-23 10:09:06, Hírek, Könnyű Bővebben
A casco előnyei összefoglalva: miért éri meg neked?
Elsőre azt hinnénk, hogy nem kell sokat bizonygatnunk a casco biztosítás előnyeit, hiszen eléggé egyértelműek. Akkor mégis miért nem köt sok autós caco-t?
2024-06-23 09:59:55, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A termékek és szolgáltatások értékesítése során elengedhetetlen egy pénztárgép megléte. Az online pénztárgép r...
Bővebben >>