. Ma Emma napja van.
Ilyen az ország egyedülálló vizes játszótere
2014-07-16 12:20:09
Ilyen az ország egyedülálló vizes játszótere

Ilyen az ország egyedülálló vizes játszótere

Tudják, hogy mi az a Placcs Placc? Nem más, mint az ország egyedülálló "splash parkja", vagyis vizes játszótere - ami  Újpesten található.

Akár szülinapot is rendezhetnek az új játszóparkban, de a strandolás hiányát mindenképpen helyettesíti, még ha átmenetileg is.

 

Tavaly adták át az ország legnagyobb játszóparkját, a Tarzan Parkot Újpesten, az egykori iskolai tábor helyén. A park idén tovább bővült: nemrégiben új kalózhajót, mászótornyot és várat vehettek birtokba a gyerekek, vasárnap pedig elkészült a Placcs Placc, vagyis a vizes játszótér, ahol különféle locsoló, spriccelő játékok és vízágyuk nyújtanak frissítő szórakozást minden korosztálynak a nyári forróságban. Ne hagyják tehát otthon a fürdőruhát, törülközőt és papucsot, ha ide készültök, hiszen a vízijátékok sokasága a strandot is pótolja.

 

A nappal pancsolásra használt vizet újrahasznosítják: éjszaka ezzel öntözik meg a park növényzetét. A víz fel van melegítve, így nem kell félnünk attól, megfázik a gyerek játék közben.

A hely igazi kalandpark: a tematikusan rendezett, sokrétű Tarzan Parkban különféle mászótornyok és csúszdák, kötélhinták és ügyességi játékok mind a sport és a mozgás szeretetére nevelnek a legsportosabb városban, Újpesten, ahol 65 játszóeszköz és 15 vizes játék biztosítja az élményteli szórakozást az egész családnak.

 

A gyerekek a játékok mellett ingyen kölcsönözhetnek kismotort, kisautót, homokozó készletet, a nagyobbak (és a felnőttek) pedig pingpong, tollaslabda, gyep-bowling és pétanque szettet kölcsönözhetnek ingyenesen. A családok a piknikezéshez pokrócot is kérhetnek, ha a fák árnyékában szeretnének pihenni.

 

További híreink
A falpanelek használatának 3 előnye
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többen alkalmaznak a lassan ódivatúvá váló tapéták helyett. Ha pe...
2024-04-11 17:14:57, Hírek, Könnyű Bővebben
Amit 2024-ben az autópálya-használatról tudni kell
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási rutinnal rendelkeznek, érdemes átgondolni, hogy melyik konst...
2024-04-09 17:55:43, Hírek, Könnyű Bővebben
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavaka...
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>