. Ma Márk napja van.
Ingyenes utazás a Forma1 Magyar Nagydíjra
2013-06-29 13:13:09
Ingyenes utazás a Forma1 Magyar Nagydíjra

Ingyenes utazás a Forma1 Magyar Nagydíjra

A nemzeti közlekedési társaságok közreműködésével a látogatók idén is díjmentesen utazhatnak a hazai futamra. Az "Egyenesen a Hungaroringre 2" elnevezésű program keretében a MÁV-START Zrt., a GYSEV Zrt., a Volánbusz Zrt. és a BKK Zrt. kedvezményével az ország legtávolabbi pontjáról is ingyen elérhető lesz a 28. Formula-1 Magyar Nagydíj – jelentették be a Hungaroringen megrendezett sajtótájékoztatón 2013. június 28-án.

 

Az állami vállalatok együttműködésének célja, hogy a versenypályától távol élők is eljuthassanak a Magyar Nagydíjra. A kedvezményes árú belépőjegyet váltó szurkolók ezért az ország minden pontjáról térítésmentesen utazhatnak el a futamra július utolsó vasárnapján. A lehetőség a MÁV-START Zrt. menetrend szerinti járatain, a GYSEV Zrt. előre kijelölt menetrend szerinti vonatain és a Volánbusz vonatokhoz csatlakozó járatain vehető igénybe. Budapesten a metró vonalak, egyes HÉV szakaszok és az Árpád-hídtól induló Volánbusz-járatok használhatók ingyenesen.

 

A sajtótájékoztatón beszédet mondott Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter, Márton Péter, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója és Gerstl Péter, az Ostermann Forma 1 Kft. ügyvezető igazgatója. Németh Lászlóné a felelős vagyongazdálkodás, a gondos szakmai irányítás és a hosszú távú állami támogatás jó példájaként jellemezte a Hungaroring Sport Zrt-t.

 

A társaság állami tulajdonrészének növekedése is azt bizonyítja, hogy a kormány a sportrendezvények kedvező nemzetgazdasági hatásai miatt eltökélt a Hungaroring fejlesztésében - fogalmazott a tárcavezető. A Magyar Nagydíj 2017 és 2021 közötti megrendezéséről szóló szerződéshosszabbítást a tervek szerint a júliusi versenyhétvégén írja alá a fejlesztési miniszter Bernie Ecclestone-nal, a Forma 1 vezetőjével.

 

Gyulay Zsolt és Márton Péter kiemelte, hogy az állami cégek határozottan keresik a lehetőséget az együttműködésre, amelyben a nemzetgazdasági szempontok mellett a közös társadalmi szerepvállalás is hangsúlyos szerepet kap.

 

A sajtótájékoztatót követően Németh Lászlóné ünnepélyesen átadta a Hungaroring új ambulancia-épületét.

 

 

MTI

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási ...
Bővebben >>