. Ma napja van.
Itt az új MLM - PANDASTART
2012-09-21 14:39:45
Itt az új MLM  - PANDASTART

Itt az új MLM - PANDASTART

Egy miskolci  vállalkozó, Csatlós Csaba, PandaStart néven indított el egy új MLM rendszerű pénzkereseti lehetőséget. Nem kell eladni, nem kell venni semmit, és ha sok embert beszerveznek, akkor akár havi 200 ezer forint jövedelemhez juthatnak a tagok.  Kecsegtető az ajánlat de nézzük mi van mögötte!

 

Hetek óta érkeznek a kéretlen e-mailok, apróhirdetésekben terjesztik, az internetes otthoni munka oldalakon, és már a facebookon is dömping van a PandaStarthoz invitálókból.  Szinte mindenki ugyanazt a standard szöveget teszi fel:  "a regisztráció ingyenes, nincs kezdőcsomag, se tagdíj, csak pontokat kell gyűjteni, melyeket minden hónap végén pénzre váltanak, semmi kockázat…."

 

 

Mi az a MUNKA, amivel akár 200 ezres havi jövedelmet ígér a PandaStart?

 

Regisztrálni kell, majd egy nagyon egyszerű szerkesztői programmal egy saját kezdőlapot készíteni a böngészőnkhöz, amit bárki meg tud csinálni annyira könnyen kezelhető. Az elkészült oldalt a böngészőben be kell állítani kezdőlapnak és az oldalon  el kell helyezni kedvenc linkeket, előre elkészített szabadon választott paneleket, amelyekbe bármi, például hírek, viccek, idézetek, időjárás kerülhet. A kész oldalon hirdetések fognak megjelenni, amelyeket kizárólag Csatlós Csaba szervez. Vagyis a munka: kattintgatás reklámokra, válaszolgatás kérdésekre, és  sok e-mailküldés ismerősnek, ismeretlennek, hogy minél többen csatlakozzanak.

 

Miből lesz bevétel?

 

16 óránként ha az oldalra kattintunk máris kapunk egy pontot. Pontokat úgy lehet még szerezni, ha a tagok vagy saját oldaluk reklámjaira  kattintanak, vagy kérdésekre válaszolnak és ha a rendszerbe újabb tagokat szerveznek.  A Pandatagok egész hónapban gyűjtik a pontokat, majd  hónap végén a Pandavezér Csatlós Csaba a havi bevétel 40%-át leveszi, a többit pedig a pontokkal arányosan elosztja a tagok között. Ha összegyűlik 20 ezer forintnak megfelelő pontja egy tagnak, akkor bankszámlájára kérheti – számla ellenében – a kifizetést.

 

A bevétel felosztásánál nemcsak a saját pontok, hanem a beszervezett tagok (hat szintig) pontjai után is pénz jár.  Azt írják a tagtoborzók, hogy ha egy tag 2 embernek adja tovább a regisztrációs linkjét, és ezt az alatta lévők is ugyanígy megteszik, akkor 128 ember után fog pontot kapni. Ha a saját kattintásai után például 500 forintot kapna egy tag egy hónapban, akkor  ennek 128-szorosát, 64 ezer forintot kaphatna (de ez csak egy példa,mert nem lehet előre tudni, mennyi lesz a felosztható havi nyereség, hiszen ez függ a közösség tagjainak számától, aktivitásuk mértékétől, a hirdetők számától, stb).)

 

De ki az a Csatlós Csaba? 

 

Csatlós Facebook bemutatkozása:

"Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te minek akarsz látni engem." Dan Millman - A békés harcos útja A könyv, amit 12 olvasás után sem tudok megunni. :)

Beszélt nyelvek: Bangalori Urdu, Guaraní, Malayalam.

Kedvenc idézete:

"A biztos siker titkát nem tudom, de a biztos kudarcét igen: próbálj mindenkinek megfelelni"


Túl sokat nem árul el magáról a facebook oldalán, de nyilván egy zseni, hisz két hét alatt közel 30 ezer ember csatlakozott  a PandaStarthoz, sőt azt is olvasni, hogy  Csatlós nevében már álpanda kamu oldalakat is létrehoznak, ezzel megtévesztve  az embereket……írja egy facebook hozzászóló.

 

Sokan kételkednek, sokan lelkesednek, de egy biztos: megnyugtató látni, hogy a 2011 áprilisában  600 ezer forint tőkével induló egyszemélyes céget Magyarországon jegyezték be,  az oldal magyar nyelvű,  és magyar tulajdonossal üzemel, azzal az apró szépséghibával, hogy már most jelzik, hogy 2012. októberben vagy novemberben  „nemzetközi vizekre evezik az oldal és egy külföldi cég fogja átvenni a PandaStart üzemeltetését”. Hogy véletlenül se gyanakodjunk a sok bebukott piramisjátékra és a Kanári Szigeteken bejegyzett cégekre, azt is hozzáteszik, hogy a külföldi cég előnye lesz, hogy ő kifizethet magyar magánszemélynek jutalékot, és a bevallásban külföldről származó jövedelemként kell majd bevallani és 16% adót kell utána fizetni.

 

Természetesen minden teljesen szabályos, hiszen leírják azt is, hogy a PandaStart csak számla ellenében tud jutalékot fizetni, vagyis  kell hozzá vagy egyéni vállalkozói igazolvány, vagy valamilyen bejegyzett cég, vagy egy ismerős, aki kölcsönadja  a számlatömbjét.....

 

A cégnyilvántartás szerint:

Tulajdonos: Csatlós Csaba

Cég: SHP HONLAP Kft. 3532 Miskolc, Győri kapu 110. 1/3

Cégjegyzék szám: Cg. 05-09-021559

A cég e- mail címe: csabi@shp.hu (info@pandastart.com)

Postacím:

SHP HONLAP Kft. 3503 Miskolc, Pf. 3.

 

Csatlós Csaba ötlete zseniális: létrehozat másokkal egy csomó weboldalt és hatalmas link gyűjteményt, kattintásra fizető hirdetéseket tesz ki a kész oldalakra, és  bizonyos kérdéseket tesz fel a tagoknak.  Mindezzel nemcsak a rendszert használók személyes adataihoz, hanem a felhasználók személyes szokásait feltérképezve még több adathoz jut. Sőt a Google és egyéb internetes reklámok megjelenítésére szolgáló egyedi oldalakon, amit a szorgalmas felhasználók készítenek,  közvetlenül pénzhez is jut, ami garantált a sok tízezer tag után.

 

Bár az is lehet, hogy több hónap netán év is eltelik hogy a 16 óránkénti kezdőoldalra kattintással 20.000 Ft –ot  keressenek a tagok, de tény, hogyha  Csatlós ötlete bejön és százezrek csatlakoznak a rendszeréhez, akkor  a reklámbevételekből már gyorsabban gyűlhetnek a pontok, vagyis a forintok. Azonban ez a része átláthatatlan, mert egyelőre arról senki nem tájékoztat, vagyis ellenőrizhetetlen, hogy  Csatlós a tényleges reklámbevételekből osztja le a megfelelő összeget. Kivéve ha a cégtulajdonos közjegyző által hitelesített okiraton számol majd el a tagokkal.

 

A nagy látogatottságra alapuló hirdetési mechanizmus olyan gazdasági tényező, amire valóban  lehet alapítani egy vállalkozást. Így bejöhet Csatlósnak az, hogy az emberek  nagy része, manapság annyira elkeseredett, annyira elszegényedett, hogy szinte mindenre – ami kockázat nélküli és ingyenes - azonnal ráugranak, hátha  némi kereset-kiegészítéshez juthatnak.

 

A nagy látogatottság sok hirdetőt vonzhat, ez komoly bevételt generálhat, és ha azt a tulajdonos  korrekten  osztja el, akkor, akár magyar történelmet írhat Csatlós Csaba az internetes üzleti életben.

 

Feltettünk  néhány kérdést Csatlós Csabának:

 

Mit lehet Önről tudni, milyen végzettsége van, milyen vállalkozásai voltak korábban, és mennyire sikeresek?  

  • Érettségi és egy középfokú számítógépkezelői végzettség. Az shp.hu az 5mp.eu az a két vállalkozásom, amelyek sikeresek lettek. A mai napig mindkettő a 200 leglátogatottabb magyar honlap között van (forrás: www.alexa.com)

Igaz-e, és ha igen, miért  lesz a PandaStart üzemeltetője  a közeljövőben külföldi cég?

  • Igaz. Egyetlen oka van: a magyar adórendszer nem teszi lehetővé magánszemélyeknek jutalék kifizetését. Vagy be kell jelentenem az illetőt vagy eseti megbízási szerződéssel alkalmazhatom. Egyik sem működik. Rengetegen írják, hogy nem szeretnének vállalkozóit kiváltani, de szeretnének pénzt keresni a Pandával. Erre lesz megoldás a külföldi cég ha Magyarországon nem találunk rá legális megoldást.

Jelenleg hány PandaStart tag regisztrált, és az első hónap végén milyen minimum bevétel várható?

  • Jelenleg 37.000-en vagyunk. A bevétel hó végére elérheti a 2-3 millió forintot.

A médiaajánlata (fent a képen) mennyire volt eredményes?

  • A kampányban összesen 294-en tettek ajánlatot a három havi hirdetés megjelenítésre. Közülük sokan már be is fizették és a hirdetések rengeteg (napi 4-5000) látogatót visznek a honlapjaikra. Tehát eredményes volt a Pandának is és a hirdetőknek is.

Hogyan tudja garantálni a kételkedőknek a  tisztességes üzletmenetet, a korrekt elszámolást, és mit gondol hány tagja lesz egy év múlva a PandaStartnak?

  • A kételkedőknek annyit szoktam mondani, hogy várjanak 1-2 hónapot és látni fogják, hogy ez egy korrekt Panda. Nem az a célom, hogy 1-2 hónap alatt lehúzzak pár embert aztán lelépjek a pénzzel és a fél ország megjegyezze a nevem, mint csaló. Nagy üzletet szeretnék építeni, ami tisztességes jövedelmet biztosít a pandatagoknak és rengeteg értékes látogatót a a hirdetőinknek. Bízom benne, hogy egy év alatt elérjük az egymillió Pandatagot. Figyelembe véve azt, hogy pár hónapon belül tervezzük az országhatár átlépését ez reális célnak tűnik.

 

Folytatjuk....

Utoljára frissítve: 2012-10-04 06:23:08

További híreink
Lemondott az MSZP-elnök a gyermektáborban történtek miatt
A részletek egyelőre nem ismertek, vizsgálat indult az ügyben.
2024-02-28 13:22:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
A Rogán-féle propagandahivatal 1360 milliárdot költött kommunikációra 8 év alatt
2015 és 2023 között összesen 1360 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a Rogán Antal vezette minisztérium alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal keretmegállapo...
2024-02-19 16:16:42, Hírek, Fókuszban Bővebben
Putyint tartják Navalnij gyilkosának
Volodimir Zelenszkij szerint nyilvánvalóan Vlagyimir Putyin ölte meg Alekszej Navalnijt. Szerinte az orosz elnököt nem érdekli, ki hal meg, amíg megtarthatja a hatalmát. ...
2024-02-17 09:55:47, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Denke Lajos és felesége emléktábláját nem könnyű megtalálni a Visegrádi-hegységben, talán ezért sem tűnt fel h...
Bővebben >>