. Ma Klotild napja van.
Izraelre készül a csapat
2012-08-15 00:10:47
Izraelre készül a csapat

Izraelre készül a csapat

Holnap, augusztus 15-én a magyar labdarúgó válogatott Izrael ellen játszik felkészülési mérkőzést. Egervári Sándor támadófocit ígér, és a hiányzók ellenére győzelmet vár. A szövetségi kapitány nem kísérletezik tovább.


Utolsó felkészülési meccsét játsza a magyar fociválogatott a szeptemberben kezdődő világbajnoki selejtezők előtt. A magyar csapat előzőleg kihírdetett keretéből Gera Zoltán és Hajnal Tamás marad ki kisebb sérülés miatt. A keret minden tagja jó játékot és győzelmet vár.

A mérkőzés tökéletes felmérője lesz az Andorra és Hollandia elleni vb selejtezők előtt. A találkozóra a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor és több mint tízezer jegy elkelt már. Egervári Sándor azt nyilatkozta, hogy már nem fog kisérletezgetni, hanem egy olyan csapatot a pályára küldeni, amely nagyrészt fedni fogja a tétmeccsen pályáralépők névsorát is.

 

Fotó: sziakomarom.sk

Utoljára frissítve: 2012-08-15 00:11:19

További híreink
Schmitt Pál nem helyesírást tanít az új, Orbán Ráchel-közeli diplomataakadémián – havi 250 ezret fizetnek a diákoknak
Szijjártó Péter tavaly novemberben, a Fidelitas 16. tisztújító kongresszusán jelentette be, hogy elindul a Magyar Diplomáciai Akadémia. Elvégzése előfeltétele lesz annak,...
2020-05-29 20:25:26, Hírek, Sport Bővebben
Élőben közvetítette a CNN, amint letartóztatják a stábját Minnesotában
Egy olyan Minnesotában zajló demonstrációról próbált tudósítani a CNN stábja, ahol a rendőri túlkapások ellen zajlik, mostanra a békés jellegét elvesztő demonstráció.
2020-05-29 20:25:24, Hírek, Sport Bővebben
Hajdú Péter lekapcsolja Mészárosné tévéjében Szulák Andreát és Várkonyi Andreát
Hajdú Péter máris belefogott a Mészáros Lőrinc felesége által felvásárolt Life TV jelentős átalakításába, ami azzal is jár, hogy a saját gyártású produkciókat, köztük Vár...
2020-05-28 11:48:53, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szembemegy az Európai Parlament akaratával a magyar parlamentben kedden megszavazott politikai nyilatkozat az ...
Bővebben >>