. Ma György napja van.
Izraelre készül a csapat
2012-08-15 00:10:47
Izraelre készül a csapat

Izraelre készül a csapat

Holnap, augusztus 15-én a magyar labdarúgó válogatott Izrael ellen játszik felkészülési mérkőzést. Egervári Sándor támadófocit ígér, és a hiányzók ellenére győzelmet vár. A szövetségi kapitány nem kísérletezik tovább.


Utolsó felkészülési meccsét játsza a magyar fociválogatott a szeptemberben kezdődő világbajnoki selejtezők előtt. A magyar csapat előzőleg kihírdetett keretéből Gera Zoltán és Hajnal Tamás marad ki kisebb sérülés miatt. A keret minden tagja jó játékot és győzelmet vár.

A mérkőzés tökéletes felmérője lesz az Andorra és Hollandia elleni vb selejtezők előtt. A találkozóra a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor és több mint tízezer jegy elkelt már. Egervári Sándor azt nyilatkozta, hogy már nem fog kisérletezgetni, hanem egy olyan csapatot a pályára küldeni, amely nagyrészt fedni fogja a tétmeccsen pályáralépők névsorát is.

 

Fotó: sziakomarom.sk

Utoljára frissítve: 2012-08-15 00:11:19

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>