. Ma Dániel napja van.
Izraelre készül a csapat
2012-08-15 00:10:47
Izraelre készül a csapat

Izraelre készül a csapat

Holnap, augusztus 15-én a magyar labdarúgó válogatott Izrael ellen játszik felkészülési mérkőzést. Egervári Sándor támadófocit ígér, és a hiányzók ellenére győzelmet vár. A szövetségi kapitány nem kísérletezik tovább.


Utolsó felkészülési meccsét játsza a magyar fociválogatott a szeptemberben kezdődő világbajnoki selejtezők előtt. A magyar csapat előzőleg kihírdetett keretéből Gera Zoltán és Hajnal Tamás marad ki kisebb sérülés miatt. A keret minden tagja jó játékot és győzelmet vár.

A mérkőzés tökéletes felmérője lesz az Andorra és Hollandia elleni vb selejtezők előtt. A találkozóra a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor és több mint tízezer jegy elkelt már. Egervári Sándor azt nyilatkozta, hogy már nem fog kisérletezgetni, hanem egy olyan csapatot a pályára küldeni, amely nagyrészt fedni fogja a tétmeccsen pályáralépők névsorát is.

 

Fotó: sziakomarom.sk

Utoljára frissítve: 2012-08-15 00:11:19

További híreink
Keresem az okot
Nem találok az ismert körülmények között racionális, méltányolható magyarázatot Orbán Viktor moszkvai útjára – Szent-Iványi István FB-jegyzete.
2024-07-07 09:47:31, Hírek, Sport Bővebben
Gyurcsány nem mond le
A Demokratikus Koalíció elnöke videóüzenetben beszélt a választási eredményekről és saját jövőjéről, megerősítve, hogy nem mond le a párt éléről, mint tette ezt az MSZP, ...
2024-06-26 14:48:29, Hírek, Sport Bővebben
A saját testsúlyos edzés 5 legnagyobb előnye
A saját testsúlyos edzés tökéletes választás mindenki számára. A gyakorlatok és az intenzitás helyes megválasztásával ugyanolyan eredményeket lehet elérni vele, mint a te...
2024-06-24 10:51:47, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A home spa a testnek és a léleknek egyaránt új lendületet adhat, ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkb...
Bővebben >>