. Ma Mihály napja van.
Kinek lehet előnyös az online jogi ügyintézés?
2023-07-30 11:17:37
Kinek lehet előnyös az online jogi ügyintézés?

Kinek lehet előnyös az online jogi ügyintézés?

Na nem a betegség elhúzódó tüneteire gondolunk, hanem arra, hogy megnőtt az igény arra, hogy elektronikusan is rendezhessük különféle ügyeinket. A kereslet kínálatot is generált, s Magyarország első legaltech szolgáltatásaként az Alex online jogi ügyintéző platform is a színre lépett. Ismerjük meg egy kicsit közelebbről!

 

Mi az az Alex egyáltalán?

 

Az elektronikus jogi ügyintézés valójában a KRS Ügyvédi Iroda online szolgáltatása. Ők biztosítják a megfelelő szakmai hátteret a működéshez, amelynek köszönhetően teljes körű ügyintézésre és teljes értékű dokumentumok létrehozására van lehetőség. Utóbbi egyben azt is jelenti, hogy az iratok szükség esetén a bíróság előtt is abszolút megállják a helyüket, pontosan úgy, mintha személyesen jelentünk volna meg az ügyvéddel való konzultáción.

 

Bizony! Az Alex lényege ugyanis éppen az, hogy akár teljesen elektronikus formában zajlanak a folyamatok, s például ügyvédi ellenjegyzésre, aláírásra is van opció online keretek között, méghozzá Skype segítségével.

 

Mi mindent intézhetünk ezen a módon?

 

Az alapvetően sztenderd ügyek elrendezésére kifejlesztett szolgáltatás keretén belül hibrid megoldások is várják az ügyfeleket, amelyek során online ügyvédi konzultációra is van mód. Ha pedig mégis úgy alakul menet közben, hogy szükségessé válik a személyes találkozás, az sem probléma, hiszen a KRS Ügyvédi Iroda ebben a formában is várja a klienseket.

 

Jelenleg kilenc különböző ügytípus, de ezeken belül ennél jóval több konkrét ügy intézhető el az elektronikus jogi platform használatával.

 

Kinek javasolt ez a megoldás?

 

Gyakori kérdés, hogy kik számára lehet a leginkább ideális választás az Alex? Amennyiben a fent már említett sztenderd, külön tanácsokat nem igénylő ügyet szeretnénk rendezni, akkor valójában bárkinek jó ötlet ezt a megoldást választani, hiszen a lehető leggyorsabban és legrugalmasabban, ráadásul kedvező áron vehető igénybe ez a szolgáltatás. Amennyiben nem probléma pár űrlapot kitölteni a megfelelő adatokkal az imént említett pozitívumokért cserébe, akkor szintén jó választás lehet.

 

Kiemelten kedvező emellett a lehetőség mellett dönteni azoknak a webáruházaknak, akik a legfrissebb, s mindig frissülő adatvédelmi eszközöket, illetve jogi támogatást szeretnének. Nagyszerű ötlet az Alex, ha ingatlannal kapcsolatos ügyünk van - legyen az adásvétel, csere vagy ajándékozás -, ha egyébként nincs saját ügyvédünk, viszont ragaszkodunk a megbízhatósághoz. 

 

Az online jogi ügyintézés nagy segítséget jelenthet azoknak a HR-eseknek vagy vállalkozóknak, akik kedvelik a rendezettséget és a szabályozottságot, valamint a rugalmasságot előnyben részesítő innovátorok, startupperek is megtalálhatják vele a számításukat.

További híreink
Kertészkedés kezdőknek: szerszámok, gépek, és egyéb tudnivalók
Egy szép kertben mindenki szívesen tölti el a szabadidejét. A jó levegőn a saját kertjében az embernek nem csak kikapcsolódásra van lehetősége, de bármilyen szabadidős te...
2023-08-30 12:42:59, Hírek, Könnyű Bővebben
Szállás Budapesten: olcsón is meg lehet úszni?
Magyarország fővárosa, Budapest, nemcsak a történelem és kultúra gazdag örökségéért vonzó, hanem azért is, mert központi elhelyezkedése és változatos kínálata révén ideál...
2023-08-27 11:12:07, Hírek, Könnyű Bővebben
Terepszemle kés fronton – Milyen vadászkéseket dobnak piacra?
A vadászkéseket nem csak vadászati célokra használhatjuk, mivel ezek az eszközök igencsak sokoldalú termékek, amelyek helyet kaphatnak egy horgász vagy egy természetjáró ...
2023-07-12 13:31:53, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mészáros Lőrincről, NER-lovagokról és karácsony táján előbukkanó bizonyítékokról beszélt Pesty László filmrend...
Bővebben >>