. Ma Auguszta napja van.
Költöztetés vidéken? Csak profi szakemberekkel, felárak nélkül!
2021-10-13 15:53:50
Költöztetés vidéken? Csak profi szakemberekkel, felárak nélkül!

Költöztetés vidéken? Csak profi szakemberekkel, felárak nélkül!

Érthető az aggodalom, mivel számos hiénás sztorit lehet hallani, és nem szeretnénk mi lenni a következők, akit átvertek. Szerencsére azért vannak olyan tisztességes cégek is a költöztetési piacon, akikre vidéken is lehet számítani.

 

Mitől profi egy költöztetéssel foglalkozó cég?

 

Rengeteg feltétel együttes teljesülése esetén mondhatjuk egy cégről azt, hogy profi költöztető. Az egyik ilyen az, hogy elérhetőnek kell lennie. Legyen például egy honlapja, amin valós elérhetőségek vannak. Legyen szó akár e-mail-címről, akár telefonszámról.

 

Aztán az sem mindegy persze, hogy hogyan reagálnak. A “bízza ránk”, “majd megbeszéljük az árat, nem lesz drága” stílusú kommunikációt folytatókat el kell felejteni! Olyanokat bízzon csak meg, akik válaszolnak a kérdéseire, akik mondanak árat, átlátható az árazásuk, és írásban is hajlandóak kommunikálni. Ha valaki nem akarja írásba adni például az árajánlatát, az már több, mint gyanús.

 

Aztán fontos az is, hogy leinformálható legyen a cég. A honlapjukon fent kell lennie a cég adatainak, adószámának, hogy utána lehessen nézni. Emellett az egész honlapnak informatívnak és segítőkésznek kell lennie. Valamint nem árt az sem, ha fent van a cég ÁSZF-e, mely sok kérdésre választ tud adni.

 

Milyen költségekkel számolhatunk?

 

Ha megfelelő cég által kerül elvégzésre a költöztetés, akkor nem kell azon aggódnia, hogy duplán kerül valami kiszámlázásra. Sajnos van olyan cég is, akiknél egyszer számolják a kilométerdíjat, de mellé a rakodó személyzet óradíja is ketyeg. Majd összeadódik a kettő.

 

Szerencsére ha a Servitius és Partnerei költöztetést választja, akkor ez nem fordulhat elő! Náluk csak a kilométerdíjat kell fizetnie, a rakodó személyzet díja az utazás ideje alatt nem számolódik. Azaz csak a tényleges munka és a megtett kilométer után kell fizetnie, nincsenek plusz költségek az átfedések miatt. A fel- és lepakolás mellett a kilométerdíj és a kiállás költsége ki is adja a teljes összeget.

 

Ráadásul a Servitius és Partnerei költöztetésnél még csak nem is óradíj van, hanem percdíj. Így a lehető legpontosabban ki tudják számolni, hogy mennyit kell fizetnie. Így elkerüli azt, hogy 65 perc pakolásért 120 percet fizessen. Ez így korrekt!

 

Plusz szolgáltatások

 

Ahhoz, hogy valóban profi szolgáltatást tudjon nyújtani egy cég, extrákat is nyújthat. Például becsomagolja a bútorokat Ön helyett. Erre is van lehetőség, ahogy arra is, hogy a kisebb ki- és beszerelési feladatokat is elvégezzék Ön helyett. Például mosógépeknél vagy csillároknál. Ha nem akarja, vagy nem tudja ezeket elvégezni, aranyat ér egy ilyen lehetőség!

További híreink
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavaka...
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben
Hámok sokféle változatban
Biztos te is gyakran szoktál látni kutyákat, amikor sétáltatják őket. Mostanában pedig talán az is feltűnhetett, hogy nem nyakörv van rajtuk, hanem egyre többször kutyahá...
2024-01-22 11:38:41, Hírek, Könnyű Bővebben
Mi a helyzet a vérnyomásoddal?
Sajnos idehaza, de világszinten is népbetegségnek számít a magas vérnyomás, ami - ha kezeletlen marad - számos másik betegséghez vezet. Ilyen lehet többek között az agyvé...
2024-01-15 11:26:27, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, m...
Bővebben >>