. Ma Márk napja van.
Kormányfüggő DNS-spirál
2012-10-10 08:40:01
Kormányfüggő DNS-spirál

Kormányfüggő DNS-spirál

Lehet, hogy Orbánnak mégis igaza van? Tényleg létezik egy különleges emberfajta, akik az igazi, vér szerinti magyarságot alkotják? Első olvasatra kissé röhejesnek tűntek a miniszterelnök ópusztaszeri lázálmai, de  azóta elgondolkodtam.

 

Vajon miként lehetséges az, hogy népünk egyik felének fát lehet vágni a hátán, míg a többiek bármikor, bármiért lángba borítanak tévészékházat, kukát, autót, mindent, amihez csak hozzáférnek. Mindezt természetesen annak függvényében, hogy éppen ki van hatalmon.

 

Látszólag az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése volt a „lázadás” oka. De csak látszólag. Mert az igazságérzetében mélyen megbántott tömeg zokszó nélkül veszi tudomásul Orbán méretes füllentését az IMF listájáról, ami – mint kiderült – nem létezik, soha nem is létezett.

 

Napilapjaink oldalas hirdetésben kénytelenek közzétenni a kormány IMF-ellenes hirdetéseit, amelyek kivétel nélkül erre a hazugságra épülnek.

(Pontosabban a Népszabadság és a Népszava kénytelen közölni, a többi meg amúgy is azt írná.)

 

Az ember azt hinné, hogy ha ennyire pofátlanul átverik az egész pedagógus társadalmat, másnap megáll az élet az iskolákban. De nem. Minden megy a maga útján tovább, főhajtva, nyomorogva, magukban dúlva-fúlva mennek oktatni a becsapott tanárok.

 

Gaskó – a szoci kormány kérlelhetetlen ellenfele – a hős munkásvezér cirka két nap alatt tűnt el a semmibe, mert az első óvatos nyilatkozata után nekiesett a Párt sajtóapparátusa és pár napig cincálták milliós jövedelmét. Aztán, hogy Gaskó „belátta” tévedését, ismét elővették, ma már ő Orbán első számú kedvence. Gaskó Ligája alá kívánják begyűrni az összes szakszervezetet. Még megérhetjük, hogy Gaskó mély alázattal kér egy kis bércsökkentést a dolgozóknak és Orbán nagylelkűen rábólint…

 

Itt valami nem stimmel. Lehet, hogy a magyarok genetikai adottságai kormányfüggőek lennének? 300 forintos vizitdíj kiveri a biztosítékot, a 150.000 forintos tandíj meg rendben van?

 

Talán még Grespiknek is igaza van, aki – egyébként teljesen józanul – a magyarok különleges DNS-spiráljáról értekezett.

 

Lehet, hogy mi tényleg sajátos biológiai csoda vagyunk: kormányfüggő DNS-spirálunk van.

 

tbp

 

Korábbi írások

Orbán ősképe - vér, akasztófa

Schmitt Pál

Haza, elnök, dolgozat

Cionista összeesküvés

Bayer Zsolt és az orgoványi erdő

Az ír gázoló

Végre!

Lehet, hogy még visszasírjuk Orbánt?

Pályázat

OTP terminálhiba

A mindenható Centrum parkoló Kft.

Schmitt Pál és a nyelvtan

Dr. S. P.

Utoljára frissítve: 2012-10-10 08:43:06

További híreink
Meddig tart a kapcsolatunk?
Kapcsolatunk addig tart, ameddig érted a szavaimat. Nem pattannak le rólad, mintha simára csiszolt felület lennél, és én egyre csak dobálnálak szavaim színes kavicsaival,...
2015-05-05 09:59:52, Hírek, Publicisztika Bővebben
Elfogtunk egy levelet
Olvasóink közösségi oldalán kering egy levél, amit most elkaptunk és megosztjuk a szélesebb nyilvánosság előtt bízván, hogy a magyar kormány jeles szimpatizánsaihoz intéz...
2015-04-14 18:27:26, Hírek, Publicisztika Bővebben
Kertitörpe-jelenség a köztereken
Vicces összeállításokban szerkesztik ki a neten a hazai zsánerszobrok legriasztóbb darabjait. Az olvasó röhög, pedig valamelyikbe biztosan belefutott már, Szolnoktól Pécs...
2015-02-10 00:14:31, Hírek, Publicisztika Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>