. Ma Auguszta napja van.
LED profil nélkül soha!
2023-04-11 17:23:03
LED profil nélkül soha!

LED profil nélkül soha!

A LED profil szerepe kulcsfontosságú

 

A LED profil alkalmazása több területen is megtérül, ezek közül az egyik a LED szalag élettartamának megnövelése. Erről azért fontos minél részletesebb ismeretekkel rendelkezned, mert így felelős döntést hozhatsz annak érdekében, hogy az egyre népszerűbb LED világítás a te otthonodban is megtalálja a méltó helyét. A LEDLámpaház.hu által kínált LED profil olyan eszköz, aminek a beszerzésével te is mindent megtehetsz a LED szalag optimális működéséért.

 

Használatával a LED világítás számtalan előnyét élvezheted: az energiatakarékos, gazdaságos működéstől kezdve a költséghatékonyságon át a minimális karbantartási igényig. Természetesen csak akkor, ha a szakemberek tanácsait figyelembe véve helyezed el a LED szalagot a LED profilban.

 

A hosszú élet titka a LED profil

 

Ahhoz, hogy az általad megvásárolt LED szalag hosszú életű legyen, mindenképpen oda kell figyelned a kellő védelmére és LED profillal kell ellátni azt. A profil jelenléte erősen ajánlott, mert azontúl, hogy változatos megjelenést biztosíthat a szalagnak, még sok előnyt garantál. Például:

 

  • -Egy jól kiválasztott felületre szerelhető alumínium profil a LED szalag élettartamát megnöveli, mert jobb hőelvezetést biztosít, ezzel segítve annak a gyors lehűlését. Ha az ajánlás ellenére mégis szabadon helyezed el a szalagot, akkor könnyen előfordulhat, hogy az nem tud időben lehűlni és idő előtt tönkremegy. 

  • -A profil felel azért is, hogy a LED szalag stabilabban tapadjon a felületre, így nem fordulhat elő, hogy a szalag ragasztója leválik. Viszont itt sem szabad a felület megfelelő előkészítéséről elfeledkezni: zsírtalannak, pormentesnek és száraznak kell lennie ahhoz, hogy hosszan tartó eredményt tudj létrehozni. 

  • -A profil védelmet nyújt az olyan külső szennyező hatásokkal szemben is, mint amit a lerakódó por, a rácsapódó víz vagy a pára jelent. Sőt! A mechanikai hatások ellen is megóvja a szalagot.

 

A LED profil típusai 

 

A LED profilnak több típusa is van. Létezik felületre szerelhető, falba süllyeszthető, függeszthető típusa, de vannak egyéb speciális profilok is. A felületre szerelhető profil tekintetében is további típusok között lehet igény szerint válogatni: van “U” alakú, standard, magas falú, keskeny, sarokba rögzíthető, és az “L” alakú változat keskenyebb vagy szélesebb verziói. Lehet kapni kifejezetten az üvegtáblákhoz való típust is. 

 

A LED profil dekorációs elemként is megállja a helyét

 

A LED profil a sok-sok hasznos előnye mellett még kiváló dekorációs megoldásnak is számít. Ezt a különböző formáival és eltérő felépítésével tudja elérni, amit a hozzá illeszkedő műanyag takaróprofil további lehetőségekkel szélesít. Felhasználásának lényegében csak a kreativitásod szabhat határt.

 

Használj te is LED profilt a LED szalag felszerelése során, mert ezzel meghosszabbíthatod az élettartamát és tovább élvezheted a fényeit!

További híreink
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavaka...
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben
Hámok sokféle változatban
Biztos te is gyakran szoktál látni kutyákat, amikor sétáltatják őket. Mostanában pedig talán az is feltűnhetett, hogy nem nyakörv van rajtuk, hanem egyre többször kutyahá...
2024-01-22 11:38:41, Hírek, Könnyű Bővebben
Mi a helyzet a vérnyomásoddal?
Sajnos idehaza, de világszinten is népbetegségnek számít a magas vérnyomás, ami - ha kezeletlen marad - számos másik betegséghez vezet. Ilyen lehet többek között az agyvé...
2024-01-15 11:26:27, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>