. Ma Paulina napja van.
LED profil nélkül soha!
2023-04-11 17:23:03
LED profil nélkül soha!

LED profil nélkül soha!

A LED profil szerepe kulcsfontosságú

 

A LED profil alkalmazása több területen is megtérül, ezek közül az egyik a LED szalag élettartamának megnövelése. Erről azért fontos minél részletesebb ismeretekkel rendelkezned, mert így felelős döntést hozhatsz annak érdekében, hogy az egyre népszerűbb LED világítás a te otthonodban is megtalálja a méltó helyét. A LEDLámpaház.hu által kínált LED profil olyan eszköz, aminek a beszerzésével te is mindent megtehetsz a LED szalag optimális működéséért.

 

Használatával a LED világítás számtalan előnyét élvezheted: az energiatakarékos, gazdaságos működéstől kezdve a költséghatékonyságon át a minimális karbantartási igényig. Természetesen csak akkor, ha a szakemberek tanácsait figyelembe véve helyezed el a LED szalagot a LED profilban.

 

A hosszú élet titka a LED profil

 

Ahhoz, hogy az általad megvásárolt LED szalag hosszú életű legyen, mindenképpen oda kell figyelned a kellő védelmére és LED profillal kell ellátni azt. A profil jelenléte erősen ajánlott, mert azontúl, hogy változatos megjelenést biztosíthat a szalagnak, még sok előnyt garantál. Például:

 

  • -Egy jól kiválasztott felületre szerelhető alumínium profil a LED szalag élettartamát megnöveli, mert jobb hőelvezetést biztosít, ezzel segítve annak a gyors lehűlését. Ha az ajánlás ellenére mégis szabadon helyezed el a szalagot, akkor könnyen előfordulhat, hogy az nem tud időben lehűlni és idő előtt tönkremegy. 

  • -A profil felel azért is, hogy a LED szalag stabilabban tapadjon a felületre, így nem fordulhat elő, hogy a szalag ragasztója leválik. Viszont itt sem szabad a felület megfelelő előkészítéséről elfeledkezni: zsírtalannak, pormentesnek és száraznak kell lennie ahhoz, hogy hosszan tartó eredményt tudj létrehozni. 

  • -A profil védelmet nyújt az olyan külső szennyező hatásokkal szemben is, mint amit a lerakódó por, a rácsapódó víz vagy a pára jelent. Sőt! A mechanikai hatások ellen is megóvja a szalagot.

 

A LED profil típusai 

 

A LED profilnak több típusa is van. Létezik felületre szerelhető, falba süllyeszthető, függeszthető típusa, de vannak egyéb speciális profilok is. A felületre szerelhető profil tekintetében is további típusok között lehet igény szerint válogatni: van “U” alakú, standard, magas falú, keskeny, sarokba rögzíthető, és az “L” alakú változat keskenyebb vagy szélesebb verziói. Lehet kapni kifejezetten az üvegtáblákhoz való típust is. 

 

A LED profil dekorációs elemként is megállja a helyét

 

A LED profil a sok-sok hasznos előnye mellett még kiváló dekorációs megoldásnak is számít. Ezt a különböző formáival és eltérő felépítésével tudja elérni, amit a hozzá illeszkedő műanyag takaróprofil további lehetőségekkel szélesít. Felhasználásának lényegében csak a kreativitásod szabhat határt.

 

Használj te is LED profilt a LED szalag felszerelése során, mert ezzel meghosszabbíthatod az élettartamát és tovább élvezheted a fényeit!

További híreink
Fafelületek festése profi módon
A fafelületek festése nem nehéz ugyan, de időigényes. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a fa másképp viselkedik, mint más felületek, például a festett falak, a fém vagy...
2024-06-20 12:25:26, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogyan tehetsz a környezetvédelemért akkor is, ha műanyag evőeszközt használsz?
A vendéglátóipar egyes szegmenseiben nem lehetséges fém evőeszközök használata, ilyenkor mindenképpen a műanyag változat mellett kell dönteni. Azonban ma már nem kell azo...
2024-06-13 15:58:04, Hírek, Könnyű Bővebben
Ezekben a cipőkben bátran útnak indulhatsz kirándulni
Amikor szabadtéri programokon veszünk részt, az erdőben kirándulunk, terepen sétálunk, esetleg sokat megyünk egy-egy nyaralás alkalmával, akkor nagyon fontos a megfelelő ...
2024-06-12 10:31:23, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke szerint a párt készen áll az előrehozott országgyűlési választásokra, és ...
Bővebben >>