. Ma Márk napja van.
Magyarország fővárosa nem kísérleti terep
2013-11-21 05:15:47
Magyarország fővárosa nem kísérleti terep

Magyarország fővárosa nem kísérleti terep

Tisztelt Főpolgármester Úr! Az EMPAMO támogatja a nyílt levelében leírt BKK kritikákat.

 

Mozgalmunk évek óta érvel a racionális forgalomszervezés mellett.

 

Mikor a választásokon Önre voksoltunk, hasonlóan kemény lépéseket vártunk, mint most a BKK esetében, amelyek véget vethetnek a forgalmat feleslegesen lassító, labirintusokba terelő, és a környezetet is szennyező forgalomszervezési anomáliáknak. Az átgondolatlan autóellenes változtatások környezeti kihatásai Budapest polgárainak az egészségét veszélyeztetik.

 

Városunk nem kísérleti terep, nem kiscsoportos lobby érdekek érvényesülésének a helyszíne, hanem mindannyiunk lakóhelye, és Magyarország fővárosa!


A forgalomban elenyésző és idényjelleggel résztvevő hangos kerékpáros kisebbség irracionális követelései már eddig is balesetbiztonsági és környezeti problémákat okoztak, és már nem csak a jelen, de a jövő tiszta járműveinek a közlekedési terét is veszélyeztetik. Egy jövőbe mutató közlekedési rendszerben, nem lehet csak a kerékpárra alapozni.

 

A kierőltetett prioritásokat a saját helyükön kell kezelni, vagy olyan káosz lesz, ami ellen most Ön is felemelte a szavát.

 

A budapestiek jogosan ítélik el azt a morális csődtömeget is, amit parkolási rendszernek neveznek. Ezért az önkormányzatok szövetségét is egy Budapest ellenes szervezetként értékeljük, amely anyagi megfontolásokból nehezíti meg városunk egységes fejlődését.

 

Minden, a város és az itt élők érdekeit globálisan néző álláspontot maximálisan támogatunk a jövőben is!

 

 

Emberibb Parkolásért Mozgalom - MTI



Kapcsolódó írásaink:

Budapest közlekedése káosz

Elég a káoszból! Rendet kell tenni Budapesten

Intézményesített közlekedési káosz a Margit hídon - videóval

További híreink
Gyermekotthon vár segítőket
Önkénteseket keres a csepeli Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvány. Az önkéntesnek alapvetően a 3 lakóotthon mindennapi életében kéne segítenie. A lakó...
2015-04-18 09:31:54, Hírek, Megosztom Bővebben
Trükkös rablók a Lidl parkolóban
Miközben a bevásárlóközpontokkal kapcsolatban a közbeszéd tárgya a vasárnapi zárvatartás, arról már kevesebb szó esik, ha esik, hogy mi történik a parkolókban hagyott aut...
2015-04-07 20:11:58, Hírek, Megosztom Bővebben
Minden vasárnap – családi nap
Családi Akvárium címmel október 5-től minden vasárnap a gyerekek és szüleik vehetik birtokba az Erzsébet téri Akvárium Klubot, ahol koncertek és játszóház fogadja őket. A...
2014-10-10 15:43:50, Hírek, Megosztom Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>