. Ma Gedeon napja van.
Már a like-okkal is csalnak a jobboldali talpnyalók!
2013-10-20 10:34:19
Már a like-okkal is csalnak a jobboldali talpnyalók!

Már a like-okkal is csalnak a jobboldali talpnyalók!

Hogy a fészkes fenébe lehet, hogy én hányok ettől az "írástól" és annak szerzőjétől, közben azt látom, hogy a lájkom ott van. Nemcsak nekem, de sokszáz, sokezer olyan barátomnak is, akik ezt a mocskot soha nem tetszikelnék. Egyenlítőblogosok, csalók is vagytok, nemcsak árulók? Mennyi pénzt kaptatok ezért a mocsokért és a csalásért? - írja egy facebookos hozzászóló.


Az Egyenlítő TV blogját többen is feljelentenék csalásért. A cikket like-oló facebookos  netezők sorra veszik észre, hogy annak ellenére, hogy kifejezetten nem tetszik nekik a blog cikke, de mégis ott díszeleg nevük a tetszik-re kattintók között.

 

Nem adunk linket hivatkozásunkhoz mert azzal is csak az oldal látogatottságát növelnénk, amit nem érdemel meg senki, aki csalással próbál népszerűséget szerezni.

 

Ráadásul egy otromba cikkel teszik ezt, ahol úgy gondolják bátran elmebetegezhetik Gyurcsány Ferencet. Annak ellenére állít ilyet a cikk írója, hogy ezt a kórképet biztosan nem tudná bizonyítani és egyértelmű, hogy elmebetegnek nem nevezhetne még egy közszereplőt sem, mert ez túlmegy a véleménynyilvánítás jogszerű határán.

 

Ha a volt miniszterelnök veszi a fáradságot és eljárást indít, akkor ezt a pert megnyerné az oldal ellen és nem csak a jogsértést állapítanák meg és tiltanák el az oldal felelősét, hanem még nem vagyoni kártérítést is kapna. A like-okat mások kárára/lejáratására használó csaló hírportálokat egy normális országban felelősségre lehetne vonni, de itt borítékolni lehet, hogy abban a Médiahivataban, melynek dr. Karas Mónika  lett a hivatal elnöke, milyen eljárás (nem) indulna, és hogy hajtanák el a jogorvoslatot kérőket.....

 

Osszátok minél többen, hogy az Egyenlító TV oldala szembesüljön azzal, hogy csak saját magát járatja le ezzel az eszköztárral.

Utoljára frissítve: 2013-10-20 10:35:50

További híreink
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kam...
Bővebben >>