. Ma Gedeon napja van.
Megállt segíteni, elütötték
2014-07-27 12:48:16
Megállt segíteni, elütötték

Megállt segíteni, elütötték

Egy autó és két mikrobusz ütközött össze az vasárnap virradóra az M3-as autópályán Budapest felé, Nagyútnál. Egy autós megállt segíteni, őt azonban elgázolták és életét vesztette – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján.

 

A balesetben öten megsérültek, egyikük súlyosan. Az autópálya Budapest felé vezető oldalát az Útinform ügyeletese szerint a hajnali egy óra körül történt baleset után teljesen lezárták, a forgalom vasárnap reggel 8 órakor indulhatott meg újra.

Időközben a Facebookon több zenész is arról írt, hogy a két mikrobuszban egy zenekar tagjai utaztak, az elgázolt férfi pedig a zenekar egyik tagja volt. Egy szalagkorlátnak csúszott autó miatt álltak meg, hogy segítsenek, de az érkező második mikrobusz nem tudta kikerülni a segíteni akaró zenészt.

Azóta kiderült az is, melyik zenekarról van szó. A Budapest Jazz Orchestra közleményében azt írja:

 

„2014. július 27-én éjjel az M3-ason Debrecenből hazafelé halálos baleset történt, mely érintette a zenekar egyik részét.

Mohay András, a zenekar dobosa a balesetben életét vesztette, három embert a zenekarból könnyebb sérülésekkel az Egri Kórházba szállítottak.

A körülményekhez képest a zenekar további tagjai jól vannak.

 

András, emléked megőrizzük!

 

A Budapest Jazz Orchestra”

Utoljára frissítve: 2014-07-27 12:49:31

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>