. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Megvadul a Compact Disco
2013-03-29 11:47:24
Megvadul a Compact Disco

Megvadul a Compact Disco

Stúdióba vonul a következő hetekben a Compact Disco. A csapat az új nagylemezén dolgozik, amelynek hangzása a megszokottnál kicsit vadabb lesz.



A zenekar közben járja az ország klubjait, Budapesten pedig április 19-én ad koncertet az A38 fedélzetén.  

 

Harmadik nagylemeze dalain munkálkodik  a Compact Disco. A hazai elektronikus zenei szcéna egyik legnépszerűbb zenekarának tagjai a napokban bevonulnak a Tom-Tom Stúdióba, ahol néhány új dalt már rögzítenek is.

- Nem kapkodunk, mert az új albumot ősszel tervezzük megjelentetni. A stúdióba most néhány olyan szerzeményt viszünk el, amelyek már majdnem készen vannak. A hangzásban kicsit vadabb, rockosabb irányba fogunk elmozdulni, de az elegánsabb fajtából, hiszen alapvetően maradunk a tőlünk megszokott stílusnál. Producerként csatlakozott hozzánk Szakos Krisztián, akivel ráérősen kísérletezünk, új ötleteket próbálunk ki, szóval igazi örömzenélés várható a következő két hétben – mondta Walkó Csaba, a Compact Disco énekese.

 

A készülő album kulisszatitkairól a rajongók videónapló formájában értesülhetnek. A zenekar október végéig mobiltelefonnal és kézikamerával is rögzíti az élményeit. A várhatóan tíz epizódból álló sorozatot a Lángoló Gitárok blogon, a 1 Music Channel műsorán és a zenekar hivatalos Facebook-oldalán férhetnek hozzá az érdeklódők.. A Compact Disco az új albumqa a Tom-Tom Recordsnál jelenik meg, s első végleges dalát májusban mutatja be.  

A stúdiómunkálatok közben a Compact Disco továbbra is járja az ország klubjait. Budapesten legközelebb április 19-én, pénteken este lépnek fel az A38-on.  ( fotó. Temesi Ádám)

 

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Kultúra Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Kultúra Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>