. Ma Márk napja van.
"Mi van zsidó, nem tetszik valami?" - Magyar Önvédelmi Mozgalom alakult
2014-10-20 15:06:29

"Mi van zsidó, nem tetszik valami?" - Magyar Önvédelmi Mozgalom alakult

Miközben Mécs Imrét bíróság elé állítják csendes humanista ellenállása miatt, a címben idézett mondat szombaton hangozhatott el, amikor - ahogy a szélsőjobbhoz köthető orgánumok fogalmaztak - "zászlót bontott", vagyis megalakult a Magyar Önvédelmi Mozgalom.

 

Szintén a szélsőjobbhoz köthető orgánumok írtak a programról, e szerint az eseményen megemlékezést tartottak "a koncepciós eljárások útján feloszlatott magyar társadalmi szervezetekről", illetve a rendezvényt követően lehetőség nyílt az új mozgalomhoz történő csatlakozásra is – számolt be a nepszava.hu.

 

A Szebb Jövőért Magyar Önvédelem Közösség Facebook oldalán a következőkről informált: A Magyar Önvédelmi Mozgalom lesz hivatott képviselni a "magyarság érdekeit, valamint a nemzeti összefogást elősegítő és közösségépítő feladatvállalásait".

 

 

A távirati iroda beszámolója szerint a rendezvényen kisebb lökdösődés alakult ki, amikor egy nő "fasiszták" felkiáltással az éppen beszédét tartó Ináncsi József mögé lépett és el akarta venni a kezéből azt a papírlapot, amiről a beszédét olvasta fel.

 

Az Erzsébet téri rendezvényen azonban jelen volt a hír24 híradójának tudósítója és kamerája, így  látható és hallható volt, - ami az MTI beszámolójából kimaradt -  hogy a bátor asszony nem csak akarta, de ki is tépte a beszédet tartó kezéből a papírlapot. Ekkor kiáltotta egy öblös hang: "Mi van zsidó, nem tetszik valami?" Majd azonnal támadólag körbevették a nőt, akit végül a  rendezők kivezettek a csoport gyűrűjéből.

 

(fotó:fovarosi-hirhatar.hu;mti)

 

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ma már mindenkinek a környezetében akad olyan ember, aki rendszeresen használ CBD olajat, így most már biztosa...
Bővebben >>