. Ma József napja van.
Minden vasárnap – családi nap
2014-10-10 15:43:50
Minden vasárnap – családi nap

Minden vasárnap – családi nap

Családi Akvárium címmel október 5-től minden vasárnap a gyerekek és szüleik vehetik birtokba az Erzsébet téri Akvárium Klubot, ahol koncertek és játszóház fogadja őket. A Családi Vasárnap Budapest új, vasárnaponként jelentkező eseménye, ahol a totyogós bébi és a lelkes kiskamasz is megtalálja a számára kedves programot.

 

A premier jól sikerült. Első alkalommal közel 300-an látogattak el az Akvárium Klubba. Már a sorozat következő napjára, október 12-re készülünk, ugyanis reggel 10 órától Farkasházi Réka színésznő, színház és drámapedagógus, két gyermek édesanyja áll zenészeivel a közönség elé. 2006 óta több száz koncertet adott országszerte, 3 lemezre való saját dalból válogat, vidám zenei köntösben eleveníti meg a kortárs gyermekirodalom gyöngyszemeit. Tapasztalatait, élményeit, tanulmányait a bátor Tintanyúl csak kihangsúlyozza!

 

A zenés foglalkozás mellett sok más érdekes játéknak is helyet ad az Erzsébet téri Akvárium. Állandó programként van jelen a babakonyha, a játékos KRESZ pálya, a játszó- és olvasósarok, valamint a különféle kreatív játékok bemutatója.

A belépőjegy 700 forintba kerül, ám a 2 év alatti gyermekek számára ingyenes. Ugyanakkor a belépőjegyek ára a helyszínen teljes egészében lefogyasztható, ha a család az Aqua Bistroban, az Akvárium Klub saját éttermében ebédel.

 

 

Végre egy belvárosi hely, amivel a gyermekes szülők is rendre tervezhetnek! A Családi Akvárium reggel 10 órától minden vasárnap kinyitja kapuit, és az állandó foglalkozások mellett olyan fellépőkre lehet számítani, mint Bíró Eszter Állati Zenés ABC-je  és az Apacuka zenekar lemezbemutató gyermekkoncertje. Jó úgy kimozdulni, ha a végén a szülő is elégedett.

Következő Családi Akvárium programok:

 

Október 19.,

10:00 AQUA Bistro / KisHall

 

Bíró Eszter Állati Zenés ABC

Bíró Eszter énekes, színész, aki eddig musical- és filmfőszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló képeskönyvet és lemezt, illetve színpadi produkciót készített, Állati Zenés ABC címmel. A nagyszerű dalokat Födő Sándor jegyzi, aki Halász Judit állandó dalszerzője is.

 

Október 26.,

10:00 AQUA Bistro / KisHall

 

APACUKA lemezbemutató koncert

Az Apacuka zenekar új lemezének bemutatója. A Hangfalatok című új album dalaira táncolhatnak kicsik és nagyok vasárnap az Akvárium Klubban.

 

Utoljára frissítve: 2014-10-10 15:44:20

További híreink
Gyermekotthon vár segítőket
Önkénteseket keres a csepeli Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvány. Az önkéntesnek alapvetően a 3 lakóotthon mindennapi életében kéne segítenie. A lakó...
2015-04-18 09:31:54, Hírek, Megosztom Bővebben
Trükkös rablók a Lidl parkolóban
Miközben a bevásárlóközpontokkal kapcsolatban a közbeszéd tárgya a vasárnapi zárvatartás, arról már kevesebb szó esik, ha esik, hogy mi történik a parkolókban hagyott aut...
2015-04-07 20:11:58, Hírek, Megosztom Bővebben
Fásy Ádám a vádlottak padjáról ugrott be a Fidesz-kampányba
Mint ismert, Vattamány Zsolt, a Fidesz VII. kerületi polgármesterjelöltje Fásy Ádámmal szerepelt egy színpadon az önkormányzati választások kampányidőszakában. Fásy és a ...
2014-10-05 19:29:36, Hírek, Megosztom Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>