. Ma Gedeon napja van.
Nyílt gyermeknap a Heim Pál és a Madarász kórházban
2013-05-23 17:22:09
Nyílt gyermeknap a Heim Pál és a Madarász kórházban

Nyílt gyermeknap a Heim Pál és a Madarász kórházban

Sztárfellépőkkel, sok-sok ajándékkal és meglepetéssel, ingyenes gyermeknapi rendezvényt tart a Heim Pál Gyermekkórház mindkét intézménye 2013. május 30-án, csütörtökön. Színpadra lép többek között Mága Zoltán, a 100 Folk Celsius, a Nyári lányok, lesz Rubint Réka torna, Star Wars bemutató, felvágják az Ország Gyermektortáját, és az égből cukorkák potyognak majd.

 

A Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti és a Madarász utcai részlege május 30-án közös gyermeknapot tart. A szórakoztató, látványos és sokszínű eseményre a két kórház kis betegei mellett minden érdeklődőt, továbbá a környező óvodák és iskolák gyerkőceit is szeretettel várják.

 

A programok a Madarász utcában 11 órakor, az Üllői úton 14 órakor, sztárok színpadra lépésével kezdődnek. A zenés műsorokat az Ország Gyermektortájának ünnepélyes felvágása koronázza meg: a kis ünnepeltek mindkét helyszínen egyszerre  kapják meg a több száz szeletes, egészséges és nagyon finom „Heim Pál Szivárvány tortát”. A rendezvény másik csúcspontjaként egy távirányítós modellrepülőből cukorkák szóródnak alá a levegőből, a közös „kívánságlufi”-eregetés pedig méltó lezárása lesz a napnak.

 

A „Heim Pál Szivárvány-Gyermeknap” helyszínei:

Heim Pál Gyermekkórház, Madarász utcai részleg: 1131 Budapest, Madarász V. u. 22-24.

Heim Pál Gyermekkórház: 1089 Budapest, Üllői út 86.

A rendezvény ingyenesen látogatható!

 

Részletes program

 

Madarász utcai programok az udvaron és a színpadon

 

11.00 - a Tűzoltóparancsnokság bemutatója

13.00 - Mága Zoltán hegedűkoncert és ajándékosztás

13.30 - Farkasházi Réka és Csiszár Ferenc koncertje

14.00 - Rubint Réka és kislánya, Lara gyermektornája sok-sok meglepetés ajándékkal

14.30 - Pintér Tibor és Várfi Sándor, a Sziget Színház művészeinek előadása

15.00 - „100 Folk Celsius és meglepetés vendégei” jótékonysági koncert a Gyermekkor Alapítvány számára

16.00 - Berkes Gabriella elénekli az Óz című musicalből az „Over the Rainbow” című dalt, az Ország Gyermektortájának ünnepélyes felvágása a Madarász utcában és az Üllői úton is

17.00 - „kívánságlufi”-eregetés – mindkét helyszínen egyszerre száll a magasba sok száz lufi, amelyekre előzőleg mindenki felírhatja a kívánságait. Közben Feke Pál az Oroszlánkirály című rajzfilmből Az élet az úr című dalt énekli el.

 

Programok egész nap: bohócdoktorok műsora, kutyaterápiás bemutató, arcfestés, kézműveskedés, néptánc tanítás, kisvasutazás a kórház körül.

 

Üllői úti programok

 

14.oo órakor zenés műsor veszi kezdetét Berkes Gabriella és Feke Pál vezetésével. Fellépők: Bolyki Soul & Gospel Kórus, Farkas Gábriel, Gergely Róbert és párja, Némedi-Varga Tímea, Mága Zoltán és gyermekei, Tunyogi Bernadett, Malek Andrea, Fehér Adrien, Berkes Oliver, Nyári Aliz és Nyári Edit, Ungár Anikó.

 

További programok: a MEOE  Soroksár Millennium-telepi Kutyakiképző Iskola bemutatója, bohócdoktor, játékbörze, Star Wars bemutató, arcfestés, lufihajtogatás, játékos foglalkozások, kerti modell vasút, terepasztal bemutató. A modellbemutató csúcspontja egy távirányítós modellrepülő, ami a gyerekek fölött kinyílik, és cukorkákat szór a levegőből (erre a programra a Madarász utcában is számíthatnak a gyerkőcök).

További híreink
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Persze folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy mindig ragaszkodjunk az eredetihez, ne érjük be másolattal,...
Bővebben >>