. Ma Márk napja van.
Önmagát üldözi a HírTv a Vida-Goodfriend médiahekk miatt
2014-11-12 17:15:13
Önmagát üldözi a HírTv a Vida-Goodfriend médiahekk miatt

Önmagát üldözi a HírTv a Vida-Goodfriend médiahekk miatt

Napok óta az ország nagy része azon a videón röhög, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra Andre Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a Youtube-ról, sajtóinformációk szerint a Hír TV direkt megkereste a céget, hogy vegyék le a felvételt, ami azóta egyébként több csatornán is visszakerült.

 

A comment.blog.hu ma azt írta, a HírTv nem csak a Youtube-ot, hanem minden érintett sajtóorgánumot felszólított levélben, hogy távolítsák el az ominózus videót. Levelükben azt írták: "(...) haladéktalanul távolítsák el weboldalukról azokat a felvételeket, amelyeknek a HírTV a jogtulajdonosa."

 

Az Index értesülései szerint pedig maga a HÍRTv adta át a felvételeket az ATV-nek, hogy felhasználhassák a saját adásukban.

 

 

Ezután a comment.blog megkérdezte a történtekről Németh Szilárdot az ATV hírigazgatóját, aki szerint az ATV kétszer is rákérdezett arra, hogy tényleg használhatják-e a Vida-Goodfriend-találkozóról készült nyersanyagot, amire mindkétszer igennel válaszoltak a HírTv-nél. Ezt követően azonban a csatorna tényleg levetette az ATV által internetre felrakott verziót arra hivatkozva, hogy a webes felhasználás nem volt engedélyezett. Azt azonban megengedték, hogy feltöltsék a teljes Híradó-részletet, amiben az ominózus jelenet is szerepel. Ez egyébként már felkerült a LiveLeak-re is, ahonnan elég nehezen fog lekerülni.

Utoljára frissítve: 2014-11-12 17:39:49

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási ...
Bővebben >>