. Ma Márk napja van.
Orbán: vesszetek, Nemzeti Oligarchák!
2014-07-10 12:41:01
Orbán: vesszetek, Nemzeti Oligarchák!

Orbán: vesszetek, Nemzeti Oligarchák!

Amíg mi azon tűnődünk, hogy a VB közvetítésen vajon feltűnik-e Kedves Vezetőnk, és ha igen, akkor vajon Bajnainak vagy Gyurcsánynak ismerik-e fel, addig itthon csúcsra járatják a Viktorra annyira jellemző ottsevóttam gépezetet.

 Fene tudja mennyire jó gondolat Simicska orra előtt lengetni a szopórollert, de szemmel láthatóan úgy érzik, hogy nem lóg a fejük fölött hídelem, ami bármelyik pillanatban agyonverhetné őket.


Pedig ha valaki, akkor Lajos egészen biztosan nem az az ember, aki jól tűri ha pisisek szabadon szívatható faszingernek nézik. Nem azért mutyizta végig az elmúlt 25 évet székház ügytől Varga Tamás áfázáson és Kaya Ibrahimon keresztül a 2002-ben feladatul kapott médiafölény megvalósításig, hogy előbb reklámadóval basztassák amit pártutasításra pártérdekből létrehozott, majd nyeretlen kétévesnek nézve visszaható adóztatással az útépítő érdekeltségeit is tízmilliárdokkal lehúzzák.

Az Indexnek adott válaszból az látszik, mintha a lázáristák kicsit megijedtek volna a saját merészségüktől: állítólag szó nincsen aszfaltadóról, tessék kedves mindenkinek megnyugodni legalább a vb döntő végéig.

 

Lehetséges magyarázat persze van: Orbán trükkje az egész, amivel nem a Nemzeti Oligarchákat szívatná szépen sorban végig egyesével, hanem az Unió részéről eljáró osztrák biztosra próbálna hatni a nálunk ügyködő, a hír hallatán ordenáré jódlizásba kezdő osztrák cégeken keresztül. Nektek ez hihető? Nekem az elmúlt időszak pártharcait olvasva, Seszták színre tolását nézve, az állami cégek mutyistopját látva nem nagyon. Én inkább hiszem, hogy a klasszikus recept működik: Viktor itthon sincs - ha rosszul sülne el erre lehet hivatkozni - emezek meg belengetik a lehetőséget, nécsak', ha akarunk titeket is pont ugyanúgy tudunk megszívatni ahogy egy RTL-t. Vili? Na, akkor mars a helyetekre prolikáim, amíg szépen vagytok anyagilag. Kegyelmesék újraírták a szabályokat, vagy játszotok eszerint, vagy felmásztok a szopórollerre és elskíróztok a francba.

 

Ha lenne bennem némi empátia oligarcháink iránt most majdnem megsajnálnám őket. Az hagyján, hogy a kormány rossz közbeszerzési kiírásai miatt nekik kéne megfizetni a kárt. De belegondolni, hogy pár éve még Lázár János az elmúlt évtizedekben besározódott háttéremberek állami cégekben történő szerepvállalásának lehetőségét reszelte gondosan, azóta pedig ide, a Simicska adó árnyékába jutottak, elég keserű lehet.

 

(forrás: varanusz.blog)

 

További híreink
Meddig tart a kapcsolatunk?
Kapcsolatunk addig tart, ameddig érted a szavaimat. Nem pattannak le rólad, mintha simára csiszolt felület lennél, és én egyre csak dobálnálak szavaim színes kavicsaival,...
2015-05-05 09:59:52, Hírek, Publicisztika Bővebben
Elfogtunk egy levelet
Olvasóink közösségi oldalán kering egy levél, amit most elkaptunk és megosztjuk a szélesebb nyilvánosság előtt bízván, hogy a magyar kormány jeles szimpatizánsaihoz intéz...
2015-04-14 18:27:26, Hírek, Publicisztika Bővebben
Kertitörpe-jelenség a köztereken
Vicces összeállításokban szerkesztik ki a neten a hazai zsánerszobrok legriasztóbb darabjait. Az olvasó röhög, pedig valamelyikbe biztosan belefutott már, Szolnoktól Pécs...
2015-02-10 00:14:31, Hírek, Publicisztika Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>