. Ma Auguszta napja van.
PandaStart - olvasói levél
2012-09-22 08:37:31
PandaStart - olvasói levél

PandaStart - olvasói levél

2012. szeptember 21-én hírül adtuk olvasóinknak egy PandaStart  elnevezésű MLM-es  kezdeményezésről.  Csatlós Csaba vállalkozó ötlete egyelőre rendkívül sikeres, hiszen két és fél  hét alatt szeptember  21-én már 37000 tag regisztrált a PandaStartba, akik mind az online munka reményében szeretnének kattintgatásokkal, - akár havi 200.000.-Ft - jövedelemhez jutni.  Az év üzlete, vagy a szokások piramisközeli játék?  Ennek jár utána szerkesztőségünk…..

 

Tegnapi  cikkünkben, amellett, hogy részletesen leírtuk a PandaStartról  összegyűjtött tudnivalókat, Csatlós Csaba is villámgyorsan válaszolt e-mailban elküldött  kérdéseinkre. Azt is megtudhattuk tőle, hogy a  szeptember  4-én induló regisztrálást követően, szeptember 18-ra  a 30 ezredik tag regisztrációja is megtörtént. Csatlós 21-én - kérdésünkre -  37 ezer jelenlegi  tagról számolt be, vagyis  3 nap alatt 16 ezren csatlakoztak.  (Már az első négy nap alatt bekerült a PandaStart  Magyarország 900 leglátogatottabb honlapja közé)


Ma egy olvasói levelet kaptunk arról, hogy bármennyire is rózsásnak tűnik a helyzet,  olvasónk még nem nyugodt, hogy itt nem egy szokásos piramisjátékról van szó, ahol a csúcson levő ember milliomos lesz, az alatta levő néhány ember is jól jár, a többiek meg futnak: nem a befizetésük, hanem a befektetett munkájukból  remélt  pénzük után.

 

Részlet  az olvasói levélből:


„Nekem mindenképp gyanús, hogyha felteszem a Fővárosi Hírhatár cikkét a PandaStart  facebook oldalára, amelyben Csatlós Csaba nyilatkozik és amelyben összefoglalva megtalálható sok fontos információ a PandaStartról, akkor azt az oldal adminisztrátora, aki feltehetően Csatlós Csaba, miért törli le onnan?  Nem akarja, hogy a tagok meglássák, hogy mit válaszol egy hírportálnak? Vagy mi lehet az oka, hogy nem szeretné, hogy a meglévő és a még vacilláló  tagjelöltek jól tájékozottak legyenek. Tartok tőle, hogy ez nem jó jel a jövőre nézve, bármilyen szépnek is festik le az „MLM munka lehetséges előnyeit””

 

Olvasónk egy printképet is küldött, amely valóban bizonyítja, hogy az általa a  PandaStart oldalra feltett  linket, amely a cikkre mutat az oldalról eltávolították.


Tegnapi print:

 

Mai print:

 

Ismét kérdéssel fordultunk Csatlós Csabához:


Mi az oka annak, hogy – megköszönte ugyan szerkesztőségünknek, hogy a PandaStarttal foglalkozunk – de a vele készült interjúra mutató, számos fontos információt tartalmazó cikket eltávolította oldaláról?

 
"Ez egy félreértés volt. Nem szándékozom rejtőzni. Tegnap este valóban töröltem a linket, mert fáradt, kimerült voltam és valahogy azt hittem, hogy több oldalra is belinkelte. De most feltettem egy saját posztba a panda facebook oldalára.
 

A Pandavezér Csatlós, legutolsó (tegnap esti, cikkünk megjelenését követő) facebookos hozzászólása alapján arról tájékoztatja a tagokat, hogy az a rossz híre, hogy:

 

„Az új hirdetésekkel beindult a pontgyűjtő ipar. Azt ugye tudjátok, hogy a jutalékok a bevétel alapján lesznek számolva úgy, hogy a szerzett pontokkal elosztjuk azt. Magyarán ha több a pont, többfelé kell osztani és kevesebbet fog érni egy pont.”

Jó híre pedig hogy:

„Folyamatosan nézem a jutalékokat és pontérték csökkenés ide vagy oda: A JUTALÉKOK SZÉPEN NŐNEK. Egyre több azoknak a száma, akik elérték a kifizetési szintet. Van akinek már 50.000 Ft felett van a jutaléka a jelenlegi kalkuláció szerint. De mint mindig, most is elmondom, hogy a hó vége lesz a döntő. Az akkori összesített bevétel és összesített pontok fogják meghatározni a jutalékokat. Eddig 570.000 Ft van a jutalékalapban és folyamatosan érkeznek be a befizetések a hirdetésekre.”

 

Csatlós, Hírhatárnak tett nyilatkozata alapján  9 nap alatt még a duplájára tervezi növelni a jutalékot, vagyis a jelenlegi 570 ezer forint jutalékalap 1,2-1,8M Ft-ra növekedésében bízik, ami  amely összegi  a 2-3 milliós teljes bevétel 60%-a lenne. 

 

Folytatjuk.....

Utoljára frissítve: 2012-09-23 07:18:32

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>