. Ma Amália napja van.
PandaStart - olvasói levél
2012-09-22 08:37:31
PandaStart - olvasói levél

PandaStart - olvasói levél

2012. szeptember 21-én hírül adtuk olvasóinknak egy PandaStart  elnevezésű MLM-es  kezdeményezésről.  Csatlós Csaba vállalkozó ötlete egyelőre rendkívül sikeres, hiszen két és fél  hét alatt szeptember  21-én már 37000 tag regisztrált a PandaStartba, akik mind az online munka reményében szeretnének kattintgatásokkal, - akár havi 200.000.-Ft - jövedelemhez jutni.  Az év üzlete, vagy a szokások piramisközeli játék?  Ennek jár utána szerkesztőségünk…..

 

Tegnapi  cikkünkben, amellett, hogy részletesen leírtuk a PandaStartról  összegyűjtött tudnivalókat, Csatlós Csaba is villámgyorsan válaszolt e-mailban elküldött  kérdéseinkre. Azt is megtudhattuk tőle, hogy a  szeptember  4-én induló regisztrálást követően, szeptember 18-ra  a 30 ezredik tag regisztrációja is megtörtént. Csatlós 21-én - kérdésünkre -  37 ezer jelenlegi  tagról számolt be, vagyis  3 nap alatt 16 ezren csatlakoztak.  (Már az első négy nap alatt bekerült a PandaStart  Magyarország 900 leglátogatottabb honlapja közé)


Ma egy olvasói levelet kaptunk arról, hogy bármennyire is rózsásnak tűnik a helyzet,  olvasónk még nem nyugodt, hogy itt nem egy szokásos piramisjátékról van szó, ahol a csúcson levő ember milliomos lesz, az alatta levő néhány ember is jól jár, a többiek meg futnak: nem a befizetésük, hanem a befektetett munkájukból  remélt  pénzük után.

 

Részlet  az olvasói levélből:


„Nekem mindenképp gyanús, hogyha felteszem a Fővárosi Hírhatár cikkét a PandaStart  facebook oldalára, amelyben Csatlós Csaba nyilatkozik és amelyben összefoglalva megtalálható sok fontos információ a PandaStartról, akkor azt az oldal adminisztrátora, aki feltehetően Csatlós Csaba, miért törli le onnan?  Nem akarja, hogy a tagok meglássák, hogy mit válaszol egy hírportálnak? Vagy mi lehet az oka, hogy nem szeretné, hogy a meglévő és a még vacilláló  tagjelöltek jól tájékozottak legyenek. Tartok tőle, hogy ez nem jó jel a jövőre nézve, bármilyen szépnek is festik le az „MLM munka lehetséges előnyeit””

 

Olvasónk egy printképet is küldött, amely valóban bizonyítja, hogy az általa a  PandaStart oldalra feltett  linket, amely a cikkre mutat az oldalról eltávolították.


Tegnapi print:

 

Mai print:

 

Ismét kérdéssel fordultunk Csatlós Csabához:


Mi az oka annak, hogy – megköszönte ugyan szerkesztőségünknek, hogy a PandaStarttal foglalkozunk – de a vele készült interjúra mutató, számos fontos információt tartalmazó cikket eltávolította oldaláról?

 
"Ez egy félreértés volt. Nem szándékozom rejtőzni. Tegnap este valóban töröltem a linket, mert fáradt, kimerült voltam és valahogy azt hittem, hogy több oldalra is belinkelte. De most feltettem egy saját posztba a panda facebook oldalára.
 

A Pandavezér Csatlós, legutolsó (tegnap esti, cikkünk megjelenését követő) facebookos hozzászólása alapján arról tájékoztatja a tagokat, hogy az a rossz híre, hogy:

 

„Az új hirdetésekkel beindult a pontgyűjtő ipar. Azt ugye tudjátok, hogy a jutalékok a bevétel alapján lesznek számolva úgy, hogy a szerzett pontokkal elosztjuk azt. Magyarán ha több a pont, többfelé kell osztani és kevesebbet fog érni egy pont.”

Jó híre pedig hogy:

„Folyamatosan nézem a jutalékokat és pontérték csökkenés ide vagy oda: A JUTALÉKOK SZÉPEN NŐNEK. Egyre több azoknak a száma, akik elérték a kifizetési szintet. Van akinek már 50.000 Ft felett van a jutaléka a jelenlegi kalkuláció szerint. De mint mindig, most is elmondom, hogy a hó vége lesz a döntő. Az akkori összesített bevétel és összesített pontok fogják meghatározni a jutalékokat. Eddig 570.000 Ft van a jutalékalapban és folyamatosan érkeznek be a befizetések a hirdetésekre.”

 

Csatlós, Hírhatárnak tett nyilatkozata alapján  9 nap alatt még a duplájára tervezi növelni a jutalékot, vagyis a jelenlegi 570 ezer forint jutalékalap 1,2-1,8M Ft-ra növekedésében bízik, ami  amely összegi  a 2-3 milliós teljes bevétel 60%-a lenne. 

 

Folytatjuk.....

Utoljára frissítve: 2012-09-23 07:18:32

További híreink
Erősen kritizálja az ellenzék a DK dk-s árnyékkormányát
A teljes ellenzéki összefogás egyelőre a múlté, a DK nekikészülődött és megalakította az árnyékkormányát. Ezzel feltehetően az ellenzéki politizálás vezető ereje próbálná...
2022-09-27 17:26:47, Hírek, Fókuszban Bővebben
Letartóztatták Gyenes Leventét
Letartóztatták Gyömrő polgármesterét – adta hírül a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a NAV nyomozói a napokban őrizetbe vették, majd a bíróság csütörtökön le is t...
2022-09-16 10:15:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kecske, káposzta - Rogán Antalhoz kerül a közpénzek felhasználását ellenőrző állami hivatal is
Egy kedd este megjelent kormányrendelet szerint szerdától már nem a miniszterelnök, hanem a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszteri rangú vezetője irányítja a Kormányzati...
2022-09-14 19:49:30, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Vitézi Rend, a hagyományaihoz híven megtartja legnagyobb és legmagasztosabb eseményét, az éves nagy vitéz-av...
Bővebben >>