. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Senki sem tudja, hogy jön vagy megy
2014-07-25 13:00:02
Senki sem tudja, hogy jön vagy megy

Senki sem tudja, hogy jön vagy megy

Balázsovits Lajosról annyit tudunk, hogy színész, majd váratlanul eligazgatta egy darabig a Játékszínt, ahova aztán váratlanul a farkasmosolyú Németh Kristóf kísérte be alázatos meghajlással Lévai Anikót a teátrum megnyitójának estjén. Azt nem tudtuk Balázsovits Lajosról, hogy várost is tud(na) vezetni.

 

Mese ez, gyermek, valószínűleg ő sem tud róla. Amint Vadai Ágnes szétkacagta a sajtót, hogy ugyan már, dehogy is lesz főpolgármester-jelölt a Lajos: „A sajtó Benedek Elek meséit nem szabad komolyan venni, a DK nem is kíván részt venni a castingban. Ezért egyetlen nevet sem kommentálnak, de ha meglesz a jelöltjük, beszámolnak róla”.

 

Már megint az a fránya sajtó tehet mindenről. Némileg emlékezett a helyzet a hajdani köztársasági-miniszterelnök jelölti „casting”-ra, ha már Ágnes asszony ilyen korszerűen fogalmaz, amikor a keresgélés gyakorlatilag odáig fajult hogy az utcáról bárki bejelentkezhetett, mégsem akadt érdemi vállalkozó a posztra. Arról is a sajtó tehetett, mert beszámolt róla a marhája.

 

 

Lajos pedig minden szempontból megfelelő lenne, elvégre szerepelt Gyurcsány Ferenc szakácskönyvében.

Önjelölt viszont akad szép számmal. A tőle igen szokatlan gyorsasággal visszalépő ambiciózus szocialista politikus, Horváth Csaba lelépése után – vajon mi szeretne lenni, ha nem főpolgármester?, erre kíváncsiak lennénk – úgynevezett civilek megkeresésére – bár nevesítés nem történt, tehát lehetnek akár frissen szabadult volt ügyfelek is – a rutinos és adomázós nyilatkozó Magyar György ügyvéd nyilatkozza tele a sajtót éppen, hogy ő persze, ha nagyon akarják és/de senki sem áll elé.

 

Aztán a multifunkcionális Karácsony Gergely meditál, hogy várost vagy kerületet vezessen-e, elvégre egyikben sincs gyakorlata. Horváth Csaba viszont az MSZP jelöltjeként mégis visszatérne a színre, ha a baloldali pártok nem tudnak megegyezni egy közös jelöltben.

Most elgondolkozva, valószínűleg a cikk szerzője is belevágna, elvégre tudja, hogy hol van a Gellérthegy. Egyelőre, mert ha a baloldal megint addig tököl, amíg kifut az időből – márpedig erősen sistereg a kukta – akkor a tömbösített és nevesített Tarlós kényszeredett vigyorral megint akkor nyer, hogy a Gellérthegy maximum baloldali egeret szül, de nem főpolgármestert és azonnal átteszik a Szabadság térre, hogy a németes emlékmű alá helyezzék.

További híreink
Meddig tart a kapcsolatunk?
Kapcsolatunk addig tart, ameddig érted a szavaimat. Nem pattannak le rólad, mintha simára csiszolt felület lennél, és én egyre csak dobálnálak szavaim színes kavicsaival,...
2015-05-05 09:59:52, Hírek, Publicisztika Bővebben
Elfogtunk egy levelet
Olvasóink közösségi oldalán kering egy levél, amit most elkaptunk és megosztjuk a szélesebb nyilvánosság előtt bízván, hogy a magyar kormány jeles szimpatizánsaihoz intéz...
2015-04-14 18:27:26, Hírek, Publicisztika Bővebben
Kertitörpe-jelenség a köztereken
Vicces összeállításokban szerkesztik ki a neten a hazai zsánerszobrok legriasztóbb darabjait. Az olvasó röhög, pedig valamelyikbe biztosan belefutott már, Szolnoktól Pécs...
2015-02-10 00:14:31, Hírek, Publicisztika Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>