. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Szépségtrendek nyomában: innovatív szépségápolás
2022-07-11 12:02:17
Szépségtrendek nyomában: innovatív szépségápolás

Szépségtrendek nyomában: innovatív szépségápolás

Szépségipar

 

Az elmúlt pár évben, ahogy a világjárvány felütötte a fejét, még fontosabbá vált a folyamatos állapotfelmérés. Az Elektrikstore.hu egészségápolási termékeivel, köztük a mérlegekkel azonban rendszeresen mérni tudjuk magunkat, így esély sincsen arra, hogy hirtelen hízzunk meg vagy fogyjunk le. 

 

Az innovatív fürdőszobai kiegészítővel nyomon lehet követni a súlyváltozást, így beállítható az étkezés, amit manapság sokan applikáció segítségével tesznek meg. Sokkal könnyebb úgy tartani magunkat, hogy tudjuk, miként változik a testünk hétről-hétre. 

 

A változások azonban a wellness területén is megjelentek, és hatással vannak a mostani trendekre. Fontos ugyanis a folyamatos munka mellett figyelni a fizikai és a mentális egészségre. Rá vagyunk ugyanis kényszerülve arra, hogy aktívan foglalkozzunk magunkkal és a testünkkel. 

 

Mivel a munka világában is jelentősége van annak, hogy az emberek be vannak zárva, sok munkáltató adott lehetőséget arra, hogy távmunkában dolgozzon a munkavállaló. Ez bár kecsegtetően hangzik, azért a családi élet és a munka összehangolása nem túl egyszerű. Pontosan emiatt értékelődött fel a mentális egészség, amit már online formában is tudunk követni például a mentálhigiénés tréningek által.

 

A haj ápolása

 

A másik, amire egyre több hangsúlyt fektetünk, az a hajkorona ápolása. Ehhez kell egy megbízható és minőségi hajszárító, amivel fontos, hogy főleg a téli időszakban megszárítsuk a koronánkat. 

 

Ahhoz ugyanis, hogy a fejbőr ne fázzon meg, ne legyen korpás és zsíros, nem árt a mosást követően azonnal megszárítani. Ez segít abban, hogy akár reggel, munka előtt is elvégezzük ezt a feladatot, hiszen így száraz és friss hajjal mehetünk dolgozni.

 

Innovatív szépségápolási termékek

 

Mostanában még népszerűbbek lettek az innovatív eszközök, amelyek egyre nagyobb teret hódítanak. Az otthoni szépségápolás egyre fontosabb, hiszen a szolgáltatók egyre drágábban kínálják magukat, amit nem mindenki engedhet meg magának. Ezt a trendet ráadásul a világjárvány is erősítette, hiszen a korlátozások miatt nem volt lehetőség elmenni kozmetikushoz sem, ezáltal megnőtt az igény az otthoni készülékekre. 

 

Ebben az évben többen keresik már a LED fényterápiás arcmaszkokat, a különféle mikroáramos technológiával működő gépeket, illetve az olyan innovatív eszközöket, amikhez nem kell elmenni a lakásból. Azonban például a zsírlerakódásra, cellulitra használt mezoterápiás és rádiófrekvenciás kezelések kapcsán mindenképpen érdemes felkeresni egy szolgáltatót, aki segíteni tud a bőr javulásában!



További híreink
A falpanelek használatának 3 előnye
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többen alkalmaznak a lassan ódivatúvá váló tapéták helyett. Ha pe...
2024-04-11 17:14:57, Hírek, Könnyű Bővebben
Amit 2024-ben az autópálya-használatról tudni kell
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási rutinnal rendelkeznek, érdemes átgondolni, hogy melyik konst...
2024-04-09 17:55:43, Hírek, Könnyű Bővebben
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavaka...
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>