. Ma György napja van.
Tenni kell a gyermekek pszichiátriai gyógyszerezésének káros hatásai ellen!
2013-06-12 10:04:39
Tenni kell a gyermekek pszichiátriai gyógyszerezésének káros hatásai ellen!

Tenni kell a gyermekek pszichiátriai gyógyszerezésének káros hatásai ellen!

A Vatikán konferenciát hívott össze azzal kapcsolatban, hogy megvitassák, mit lehet tenni a gyerekek pszichiátriai gyógyszerezésének káros hatásai ellen. A szervezők bíznak abban, hogy az Egyház erejével több milliárd hívőhöz jut majd el az üzenetük.

 

A Vatikán június 14-15-én konferenciát tart, hogy a szakértők megvitassák a gyerekek mentális és érzelmi rendellenességeinek kezelésére alkalmazott gyógyszerek túlzott felírásának káros következményeit, valamint azt is, hogy a terhes anyákat hogyan veszélyezteti ugyanez a tendencia.

 

A konferencia egyik szervezője, Dr. Barry Duncan klinikai szakpszichológus felhívta a vallási és más közösségek figyelmét, hogy ismerjék meg a témát és segítsenek a gyerekeknek és a családoknak megmutatni az alternatívákat a pszichiátriai gyógyszerezésekkel szemben.

 

"A pszichiátriai szerek felírása 2003 óta globálisan 274 százalékkal nőtt több mint 50 országban" – írja a Catholic News Agency 2013. június 1-i számában megjelent "A Vatikáni konferencia felfedi a gyerekeknek felírt gyógyszerek ártalmait" című cikkében. Duncan azt mondja, hogy míg a "gyógyszeripar sok millió dollárt költ a félreinformálásra, mi szeretnénk ezzel a konferenciával ezt ellensúlyozni."

 

Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért nemzetközi központja bejelentette, támogatja a Vatikánt abban, hogy kivizsgálja a gyerekeken használt pszichiátriai szerek káros hatásait.

 

Kiadta: Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért

További híreink
Egy különös munkahelyi ötlet a női nehéz napokra
Gedis Grudzinskas, szülész-nőgyógyász professzor szerint a nőknek minden hónapban, a menstruációjuk idején szabadnapot kellene kapniuk, mert ezzel a hónap többi napján na...
2015-05-21 15:41:27, Hírek, Közérzet Bővebben
Öt tipp, hogy megszabaduljon a hasi zsírtól
A hasra rakódó feleslegtől, úszógumitól nem csak a férfiak, de a nők is sokat szenvednek. Ahhoz, hogy megszabaduljunk tőle, nem elég a tökéletesen összeállított edzésprog...
2015-04-21 18:40:33, Hírek, Közérzet Bővebben
Már a peronon is kérhetik a jegyeket
Fokozott jegyellenőrzést tart a reggeli csúcsidőszakokban a MÁV-Start a budapesti elővárosi vonatokon, a kampányszerű ellenőrzés a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon kezdődöt...
2015-04-21 18:35:17, Hírek, Közérzet Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>