. Ma Béla napja van.
Tízmillió helyett százezer volt az „ostrom-kár”
2014-10-29 20:51:59
 Tízmillió helyett százezer volt az „ostrom-kár”

Tízmillió helyett százezer volt az „ostrom-kár”

Kocsis Máté a Fidesz kommunikációs igazgatója 10 milliós kárról beszélt. Az igazságügyi szakértő szerint százezres nagyságrendű az összeg.

 

A 444 hírportál birtokába került kárjelentés szerint 144 395 forint kár keletkezett a Fidesz Lendvay utcai székházában, amikor vasárnap az internetadó elleni tüntetés végén többen használt számítástechnikai eszközöket dobtak az épületnek.

 

A szakértő megállapításai szerint összesen öt ablaküveg és három redőny tört össze. Négyzetméterben kifejezve 7,6 nm üveget és 10,62 négyzetméternyi redőnyt kell pótolni. A budapesti ajánlatok átlagával számolva az üveg pótlása négyzetméterenként 8800, a redőny javítása négyzetméterenként 4600 forintba kerül - írja a portál.

 

 

Kocsis ehhez képest harminc betört ablakot emlegetett hétfői sajtótájékoztatóján.

 

Az igazságügyi szakértő számításába nem került bele a kidöntött kerítés, mert erről a rendőrség nem kért számítást, de valószínűtlen, hogy ez közel 10 milliós kiadást jelentene.

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>