. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Tízmilliót rabolt - elfogták
2014-11-16 17:08:22
Tízmilliót rabolt - elfogták

Tízmilliót rabolt - elfogták

A hegyvidéki nyomozók azonosították azt a férfit, aki több, mint tízmillió forintnyi értéket lopott el egy budai családi házból. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást D.-A. Tamás 30 éves budapesti lakos ellen.

 

A gyanú szerint a férfi 2014. július 6-án kora reggel egy Budapest XII., Napos utcai ház konyhájának ablakát befeszítette, majd az épületbe bejutott és onnan különböző tárgyakat tulajdonított el, több mint tíz millió forint értékben.

A sértett bejelentését követően a nyomozók megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, valamint a helyszínen a nyomok rögzítését az - akkor még ismeretlen - elkövető azonosítása érdekében.

 

 

Az eljárás során kiderült, hogy a bűncselekményt D.-A. Tamás követhette el, a férfi azonban nem bejelentett lakcímén, hanem a hatóság számára ismeretlen helyen tartózkodott.

 

A rendőrök mindent megtettek annak érdekében, hogy a gyanúsítottat elfogják. Ennek híre a 30 éves férfihoz is eljutott, aki 2014. november 13-án önként feladta magát a kerületi rendőrkapitányságon. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették.

 

D.-A. Tamással szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság 2014. november 15-én elrendelt.     

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>