. Ma Gedeon napja van.
Turnézik a Depresszió és a Rómeó Vérzik
2014-04-14 14:03:37
Turnézik a Depresszió és a Rómeó Vérzik

Turnézik a Depresszió és a Rómeó Vérzik

Az igen sikeres Depresszió zenekar – aki a Dalban is kellő képen bizonyított – és a somorjai magyar zenekar a Rómeó Vérzik nem először indul közös turnéra.

 

Több hónapos szünet után, újra színpadra lép Depresszió. Az elmúlt időszakot sem töltötte tétlenül a csapat, hiszen az elmúlt hónapokban végleges formába öntötték az október 1-jén megjelenő új nagylemezük dalainak vázlatait, valamint részt vettek a Dal 2014 című műsorban. Az zsúfolt időszak történéseiről az alábbiakat mondta Halász Ferenc énekes-gitáros:

- Nagyon sűrű időszak volt ez számunkra, de sikerült mindent jól időzítenünk, tehát nem vettek el időt egymástól a különböző feladatok. Úgy érezzük, hogy nagyon erős dalok születtek, és a műsorban is sikerült jól helytállnunk.

 


A rengeteg munka ellenére a koncertműsor teljes megújítására is jutott ideje a csapatnak.

- A turné utolsó próbáinál tartunk, és nagyon jó hangulatban zajlik a felkészülés. Már nagyon várjuk, hogy a hosszú, koncertmentes időszak után, végre találkozzunk a közönséggel, és alapos zúzásba kezdhessünk országszerte. Teljesen friss műsorral készülünk a 2014-es szezonra, amiben igyekszünk átfogó képet adni az elmúlt 14 évünkről. A kihagyhatatlan közös kedvencek mellett, több olyan dal is elhangzik majd estéről-estére, amiket már évek óta nem játszottunk, valamint nagyobb szerepet kapnak a zenekar fajsúlyosabb tételei is.



 

A Rómeó Vérzik sem tétlenkedett az elmúlt időszakban! A múlt héten befejezte önálló turnéjának első szakaszát, amely a legnépszerűbb lemezük az "Engedd belém" 10 éves évfordulója kapcsán tartottak.  Közben legutóbbi lemezük, "A három" Aranylemez lett, ami újra és újra feltűnik a Mahasz listán. A nívós Harmónia díj két kategóriájában is nyertek. 

 



Kovács Koppány a Rómeó Vérzik énekes/ basszusgitárosa erről a következőket mondta: - Nehéz szavakba önteni az elmúlt hetek eseményeit! A három lemez bearanyozódott pénteken, szombat este Kassán a Thália Színházban a Harmónia díjátadó gálán pedig két díjat is nekünk ítélt a szakmai kuratórium. A kalózhajó dalunk az év dala lett és az év zenekara díját is mi kaptuk meg. A koncerteken telt ház és hatalmas közönség várt minket mindenhol, ahol eszméletlen őrület volt! Már nagyon várjuk a hétvégéket, hogy bulizzunk együtt egy nagyot!




Az estéket a Sunset zenekar nyitja majd, akik fiatalos lendülettel, és ügyesen megírt dalokkal szállnak harcba a közönség kegyeiért.

Utoljára frissítve: 2014-04-14 15:08:38

További híreink
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kam...
Bővebben >>