. Ma Auguszta napja van.
Véget vet az életének – Orbán háza előtt
2014-07-18 14:10:18
Véget vet az életének – Orbán háza előtt

Véget vet az életének – Orbán háza előtt

Egy végsőkig elkeseredett olvasónk kisemmizett állampolgárként úgy döntött: elég volt az életét romba döntő fideszes vezetés össztüzéből, az igazságkeresése eltussolásából, a politika mindenen átgázoló gengszterizmusából. Augusztus elsejétől éhségsztrájkba kezd Orbán Viktor háza előtt s míg öntudatánál van, így tiltakozik a jelenlegi Fidesz-kormány tevékenysége ellen.

 

Hajdu Attila végleg elszánta magát. Amennyiben a miniszterelnök vagy a TEK közbe nem lép, Orbán XII. kerületi háza előtt kíván véget vetni az életének. Az elkeseredett ember részletes vallomásáról hamarosan olvashatnak az oldalunkon, miután csak a Fővárosi Hírhatárnak nyilatkozott az okokról, amik erre az elhatározásra késztették. Addig a szerkesztőségünkhöz előzetesen eljuttatott felhívását közöljük az 1988-ban még Fidesz-alapító tag Hajdu Attilától.

 

„2014. augusztus 01.–től teljes éhségsztrájkba kezdek, melyet kizárólag Orbán Viktor miniszterelnök irányába megfogalmazott kérésem teljesülése esetén függesztek fel.  Éhségsztrájkom első hónapját visszavonultan végzem, majd annak megnyilvánuló jelei után, 2014. szeptember 01. –én jelölöm meg Orbán Viktorhoz intézett kérésemet. Ezt követően a miniszterelnök háza, illetve az ország háza előtt a Kossuth téren felváltva demonstrálok mindaddig, amíg kérésem nem teljesül. Éhségsztrájkomat Orbán Viktor lemondása is megszakíthatja, mely kérésem teljesítésének elmaradása esetén erkölcsileg és politikailag egyaránt indokolttá válik. 

 


Célom meghiúsulása esetén, nyilvános demonstrációmat az éhezés következtében megváltozott élettani állapotom kritikussá válása esetén megszüntetem, mert életem megmentését vagy pusztulását kizárólag a megjelölt kérésem teljesülése, elmaradása, esetleg a miniszterelnök lemondása révén Orbán Viktor döntéséhez kötöm, így szeretném elkerülni kórházba szállításom olcsó lehetőségét.

 

Korábbi, egyben utolsó munkaviszonyom alatt büntetőfeljelentést tettem a FIDESZ politikai irányítása alatt álló, Budapest I. kerület Budavári Önkormányzatnál tapasztalt közpénz elleni bűncselekmény miatt. A rendőrség a nyomozást eltussolta, állásomból elbocsájtottak, munkaügyi peremet politikai irányítás alatt álló bíróságok előtt jogerősen elvesztettem. Mindeközben megkíséreltek elmebeteggé nyilvánítani, ennek részeként rendőrségi erőkkel lakásomból egy elmegyógyintézetbe szállítottak, ahonnan több heti fogva tartás után, csak jogvédők segítségével szabadultam. Elmebeteggé nyilvánításom súlyosan törvénysértő folyamatát, csak a Kúrián sikerült megállítani, mely még 2012 elején történt, így gyanítható, hogy a jogállam intézményrendszerének időközbeni felszámolása után, ez ma már ott sem sikerülhetne.

 

A közpénzek védelme okán elszenvedett személyes hányattatásom nem oka, pusztán példázata elhatározásomnak. Az evilági élet az ember egyik legfőbb értéke. Ellenben adódhatnak helyzetek, mikor az élet alattomos pusztítóinak leleplezése érdekében, áldozatra van szükség. Ilyen alattomos pusztító az is, aki egy nélkülözéssel teli, reményvesztett országban, ahonnan százezrek menekülnek el a megélhetés lehetőségének hiánya miatt, közpénzből luxus stadiont épít saját falujába és volt kollégiumtárs és egyéb falubeli strómanokon keresztül döbbenetes magánvagyont halmoz fel közjavainkból. Ilyen alattomos pusztító, aki közpénzeket játszik át pártvagyonná, bűncselekmények árán elorozza a rendszerváltás óta kifosztott ország még megszerezhető gazdasági pozícióit. Tetteinek egyetlen mozgatóereje a hatalomban maradás tartós biztosítása.

Éhségsztrájkom befejezése érdekében Orbán Viktor miniszterelnökhöz intézett kérésem nem saját életem, hanem Magyarország jövőjének megmentését igyekszik elérni, mely kérés a közpénzek és közjavak Orbán Viktor általi kezelésére fog irányulni.

 

A megoldást nem Orbán Viktortól, hanem honfitársaimtól várom még akkor is, ha érezhető módon apátiába süllyedve tengetik napjaikat. Nem feledkezhetünk meg arról a felelősségről, hogy milyen országot hagyunk örökségül a jövő nemzedékeire, akik gyermekeink és unokáink. Erre a felébredésre kívánok lehetőséget biztosítani éhségsztrájkommal demonstrálva azt, hogy miként én elfogyok napról napra, úgy fogy el a remény hazánk jelenének és jövőjének megmentésére.

 

Hajdu Attila

Budapest”

Utoljára frissítve: 2014-07-18 14:37:25

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>