. Ma György napja van.
Végleges polgármester-jelölés Kőbányán
2014-08-13 19:12:28
Végleges polgármester-jelölés Kőbányán

Végleges polgármester-jelölés Kőbányán

Három kőbányai pártszervezet képviselői a sajtó nyilvánossága előtt írták alá azt a politikai megállapodást ma délután az MSZP kerületi székházában, melyben véglegesen eldőlt, hogy Élő Norbert (DK) lesz Kőbányán a baloldali ellenzéki pártok polgármesterjelöltje.

 

A délután két órakor kezdődött sajtótájékoztatón Somlyódy Csaba (MSZP – korábbi polgármesterjelölt) hivatalosan is bejelentette, visszalépett a jelöléstől, és kiderült az is, hogy Élő Norbert lett a baloldali ellenzéki pártok végleges polgármesterjelöltje Kőbányán. Az erről szóló hivatalos megegyezési okmányt Élő Norbert (DK), Lakatos Béla, az MSZP kőbányai szervezetének elnöke, Patay-Papp Judit Vivien, a DK Budapest 9. számú választókerület választókerületi elnöke és Bányai Tibor Péter az Együtt-PM kőbányai politikai felelőse írták alá.

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>