. Ma József napja van.
Első12345KövetkezőUtolsó (17)
Te is szeretsz garanciát kapni?
Bármilyen termékről vagy szolgáltatásról legyen is szó, egészen biztosan megnő a belé vetett bizalmunk, amikor meghalljuk a garancia, garanciális vagy garantáltan szavakat. Csakhogy közel sem mindegy, hogy ez mennyire marketingfogás, vagy mennyire van valós tartalom a jól csengő szó mögött.
2024-01-24 15:30:42, Hírek, Könnyű Bővebben
Hámok sokféle változatban
Biztos te is gyakran szoktál látni kutyákat, amikor sétáltatják őket. Mostanában pedig talán az is feltűnhetett, hogy nem nyakörv van rajtuk, hanem egyre többször kutyahámot viselnek. És nem csak a munkakutyusok vagy a vakvezető-, illetve terápiás ebek, hanem a mindennapok “egyszerű” négytappancsosai is. Jogosan merülhet fel benned is a kérdés, hogy mire jó ez, és miért inkább erre esik a gazdik választása a jól bejáratott és ismert nyakörv helyett?
2024-01-22 11:38:41, Hírek, Könnyű Bővebben
Mi a helyzet a vérnyomásoddal?
Sajnos idehaza, de világszinten is népbetegségnek számít a magas vérnyomás, ami - ha kezeletlen marad - számos másik betegséghez vezet. Ilyen lehet többek között az agyvérzés, a szívroham, a szív- és a veseelégtelenség. Ugye, nem is kérdés, hogy ezek egyike is elég ahhoz, hogy végzetes legyen a betegség?
2024-01-15 11:26:27, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogyan küzdj meg a téli depresszióval?
Sajnos egyre többen vannak, akik az ünnepek utáni időszakot sokkal nehezebben élik meg. Ez persze nem is csoda, hiszen míg a meghitt napok bensőséges családi hangulatban, feldíszített otthonban, örömmámorban teltek, addig az új esztendő új napjai - kiváltképp a munkanapok - kegyetlenül ránk rúgják az ajtót.
2024-01-12 15:37:02, Hírek, Könnyű Bővebben
Az állítható fényerő előny a LED asztali lámpa esetében is
A LED asztali lámpa, amely állítható fényerőt biztosít több szempontból is előnyös lehet, főként azok számára, akik sokszor kényszerülnek rá még este is a tanulásra vagy egy-egy munka befejezésére. Olyan világítástechnikai eszköz, amely lehetőségek tárházával járul hozzá a hatékonysághoz.
2024-01-12 15:35:05, Hírek, Könnyű Bővebben
Stresszes időszakot élsz? Mutatunk egy megoldást!
Akár a karácsony előtti nagy hajrát nézzük, akár az ünnepeket, akár az évkezdést, mindegyik rendkívül megterhelő tud lenni az embernek. Karácsony előtt a munkahelyeken is nagy a hajtás, miközben ezerrel készülni kellene az ajándékokkal, a menüsorral, a takarítással.
2024-01-11 16:05:54, Hírek, Könnyű Bővebben
A POS terminál bérlés előnyei összefoglalva
Napjaink rohanó világában szinte észbe sem kapunk, mire újabb és újabb digitális megoldások, innovációk látnak napvilágot. Ilyen volt először is az elektronikus fizetésre való átállás, a klasszikus bankkártya terminálok megjelenése, majd kötelezővé tétele. De mire ezt megszoknánk, máris itt az újabb megoldás, a POS terminál.
2023-12-01 19:16:29, Hírek, Könnyű Bővebben
Trapézlemez tető építése: már ezért megéri
Építkezésekor egyre többen választják a trapézlemezeket, ha a tetőszerkezet megépítésére kerül sor. A hagyományos tetőszerkezetekhez képest nagyon sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik ez a különleges alapanyag.
2023-12-01 19:05:58, Hírek, Könnyű Bővebben
PS5 karácsonyra: még mindig az egyik legjobb ajándék
Nem kell feltétlenül gamernek lenni ahhoz, hogy élvezni tudjuk a videójátékokat, akár egyedül, akár többen, a családdal vagy a barátainkkal. Éppen ezért (meg sok egyéb szempontból is) a PS5 az egyik legjobb választás, nem csak ha kifejezetten konzolról, de ha összességében videójátékozásról van szó.
2023-11-28 16:32:32, Hírek, Könnyű Bővebben
A SoftPos terminál jelentése: működés és előnyök
Az elektronikus fizetési megoldások ma már szinte mindenhol elterjedtek. Sőt, a legtöbb helyen már kötelező is ennek biztosítása. A bankkártya terminál helyett azonban akár okostelefonon is biztosíthatjuk ügyfeleink, vásárlóink digitális fizetését. Így mindig, minden esetben lesz nálunk egy kézenfekvő megoldás, és nem kell majd külön terminállal rohangálni, valamint a készpénz visszaadással sem bajlódni.
2023-10-31 13:46:55, Hírek, Könnyű Bővebben
Első12345KövetkezőUtolsó (17)
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>