. Ma József napja van.
Első12345KövetkezőUtolsó (26)
Egy különös munkahelyi ötlet a női nehéz napokra
Gedis Grudzinskas, szülész-nőgyógyász professzor szerint a nőknek minden hónapban, a menstruációjuk idején szabadnapot kellene kapniuk, mert ezzel a hónap többi napján nagyban lehetne őket motiválni, és a teljesítményük is jelentősen fellendülne.
2015-05-21 15:41:27, Hírek, Közérzet Bővebben
Öt tipp, hogy megszabaduljon a hasi zsírtól
A hasra rakódó feleslegtől, úszógumitól nem csak a férfiak, de a nők is sokat szenvednek. Ahhoz, hogy megszabaduljunk tőle, nem elég a tökéletesen összeállított edzésprogram, a vonzó lapos has titka ennél összetettebb.
2015-04-21 18:40:33, Hírek, Közérzet Bővebben
Már a peronon is kérhetik a jegyeket
Fokozott jegyellenőrzést tart a reggeli csúcsidőszakokban a MÁV-Start a budapesti elővárosi vonatokon, a kampányszerű ellenőrzés a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon kezdődött - közölte a vasúttársaság az MTI-vel.
2015-04-21 18:35:17, Hírek, Közérzet Bővebben
A bíróságokra is saját emberek ülhetnek
Kizárólag fideszes politikusok jelöltjei lesznek úgynevezett ülnökök a XVIII. és XIX. kerületi bíróságokon, miután a kerületi önkormányzat egy napos határidővel írta ki a jelölést. Az ülnökök ott vannak a tárgyalásokon, elvileg beleszólhatnak az ítéletbe és belenézhetnek az iratokba is.
2015-04-03 17:56:08, Hírek, Közérzet Bővebben
A Facebook teljes megfigyelése alatt állunk
A Facebook új adatvédelmi szabályzata értelmében most már más oldalak böngészése közben is követheti a tevékenységünket. Az új szabályok mindenkire automatikusan vonatkoznak, és letiltani sem egyszerű a követést, hiszen nincs rá külön beállítási lehetőség.
2015-02-11 22:58:11, Hírek, Közérzet Bővebben
"Elhunyt-átadó konténer" lesz az Új köztemető szociális parcellájában
A szociális temetésre szolgáló területet a temető hátsó részében, a ravatalozótól közel két kilométerre jelölték ki. A koporsót azonban nem kell a hozzátartozóknak a ravatalozótól a sírhelyig gyalog vinniük, mivel külön halottkiadó helyiséget, úgynevezett „elhunyt-átadó konténert” állítanak fel a szociális parcellában - nyilatkozta a Budapesti Temetkezési Intézet szolgáltatási igazgatója.
2015-01-16 16:38:32, Hírek, Közérzet Bővebben
A szeretethiány lelki és testi következményei
Hajszoljuk a sikert, a pénzt és közben elfelejtjük a legfontosabbat. Megfeledkezünk a legnagyobb kincsről, a szeretetről. A szeretethiány népbetegség. A szeretethiánynak szövődményei vannak. Nem csak lelki, hanem testi szövődményei. A szeretethiány lelki vonzata a magány? Vagy épp fordítva: a magány hozza magával a szeretethiányt?
2014-12-06 13:08:44, Hírek, Közérzet Bővebben
Mit tehetsz, ha rendőri zaklatás tanúja vagy?
Nagyon zavart az egész ocsmány jelenet, ezért a fényképek elkészítése után odaültem a bácsi mellé, és megkérdeztem, hogy mi történik itt. Ő elmondta, hogy el akarják kergetni innen. Az iménti közteres ekkor visszajött, és elkezdett kérdezősködni, hogy mit csinálunk itt, miért ültünk le.
2014-12-04 22:19:33, Hírek, Közérzet Bővebben
Sajtóközlemény a Radnóti-hagyatékról
Radnóti Miklósné érvényes végrendeletet hagyott hátra. Ebben részletesen rendelkezett ingó és ingatlan vagyonáról, valamint a jogok kezelése tárgyában is. A hagyatéki eljárás törvényes keretek között lezajlott, minden Radnóti Miklósné végakarata szerint történt.
2014-11-27 10:00:32, Hírek, Közérzet Bővebben
Elfekvőből mentették ki Pauditsot
Súlyos betegen fekszik otthonában Paudits Béla. A Jászai-díjas színész – aki színpadon többek között játszott a Hamletben, moziban pedig a Sorstalanságban is, sőt önálló lemezeket is kiadott – három súlyos hasműtéten van túl, de állapota nem javul, sőt rosszabbodott a beavatkozások után.
2014-11-19 22:15:19, Hírek, Közérzet Bővebben
Első12345KövetkezőUtolsó (26)
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Még el sem indult igazán az év, máris megérkezett a piacra egy csúcskategóriás készülék, amelynek több funkció...
Bővebben >>